Personaliseer je aanbod dankzij de ProPacks

Personaliseer je abonnement dankzij de

ProPacks
Voordelen op maat van jouw professionele behoeften

Met de verschillende Arend-formules kan je 1 of 2 ProPacks kiezen uit ons aanbod van 3 om je abonnement mee uit te breiden.

Arend of Arend Smartphone

Je kan kiezen uit
1 van de 3 ProPacks hieronder vermeld

Arend Premium

Je kan kiezen uit
2 van de 3 beschikbare ProPacks

Arend Premium Smartphone

Je kan kiezen uit
2 van de 3 beschikbare ProPacks, MySwap is al bij je formule inbegrepen.

Stem je formule af op je behoeften dankzij de ProPacks

Surf ProPack

Ben je constant op de baan en moet je in contact blijven met je klanten, leveranciers of familie? Dan zit je goed met Surf ProPack!

  • Deel het surfvolume van je abonnement met een ander apparaat dankzij een gratis Surf Extra Card. En krijg gratis 3 GB extra voor gebruik in België en de EU.

Smartphone ProPack

Wil je altijd de smartphone met de nieuwste technologie om productiever te werken? Vervang je geregeld je smartphone maar wil je je vorige toestel, dat eigenlijk nog heel recent is, niet onder de prijs van de hand doen? Kies voor Smartphone ProPack!

  • Kies voor MySwap, jouw gratis garantie dat Orange je smartphone voor 50 % of 40 % van zijn aankoopprijs terugneemt na 12 of 14 maanden. Enkel beschikbaar in de Orange-shops.

Reduction ProPack

Wil je je werknemers voordelige tariefpakketten geven zodat ze altijd bereikbaar zijn voor hun werk? Kies voor Reduction ProPack en krijg 10 % korting op je andere abonnementen.

Bijvoorbeeld Als er twee Arend-abonnementen en één Koala-abonnement op je factuur staan, kan je het Reduction ProPack activeren en krijg je dus 10 % korting op het Koala-abonnement en 10 % korting op het tweede Arend-abonnement.

  • Deze korting is geldig op al je andere abonnementen op je factuur. Eén Reduction ProPack per klantnummer.