Wil je nog sneller surfen? Zet je maar schrap met deze optie!

Surf op al je toestellen (pc, laptop, tablet, smartphone) aan duizelingwekkende snelheden, zoveel je maar wil. Deze optie trekt je downloadsnelheid op tot maximum 200Mbps.
De kenmerken van deze optie zijn afhankelijk van je gemeente.

15€12,40 € BTW excl. /maand

Je woont in Vlaanderen of Brussel

 

(Schaarbeek, Etterbeek, Ganshoren, Jette, Koekelberg,Sint-Agatha-Berch em, Vorst, Brussel, Laken, Sint-Jans-Molenbeek, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Joost-Ten-Node)
  • Download: 200 Mbps
  • Upload: 20 Mbps
15 €12,40 € BTW excl. /maand

Je woont in Wallonië of Brussel*

(Evere, Ixelles, Sint-Gillis, Sint-Pieters-Woluwe,
Oudergem, Ukkel)

*inclusief Voeren
  • Download: 200 Mbps
  • Upload: 10 Mbps
15 €12,40 € BTW excl. /maand

Hoe kan ik deze optie activeren?

Interesse? Om in te tekenen op de optie Internet Boost, vermeld dit bij je bestelling. Zijn je Orange Love diensten reeds geïnstalleerd? Bel naar onze klantendienst op 5000. Onze medewerkers geven je een antwoord op al je vragen.

Voorwaarden van het aanbod

Met de optie Internet Boost verhoog je de downloadsnelheid van je internetdienst, onder voorbehoud van technische beschikbaarheid op jouw adres.

De eigenschappen variëren afhankelijk van het netwerk dat de klant thuis gebruikt. Om de Love-diensten te leveren, gebruikt Orange de kabelnetwerken van Telenet en van VOO.

Wanneer je bij de bestelling van de Love-diensten op deze optie intekent, wordt de optie geactiveerd na installatie en activering van de diensten.

 

Voor het Voo-kabelnetwerk:

De optie Internet Boost wordt geactiveerd op de eerste dag van de maand die volgt op de bestelling en gefactureerd vanaf die dag, op voorwaarde dat de Love-diensten dan al zijn geïnstalleerd en geactiveerd. In geval van opzegging wordt deze optie stopgezet op de eerste dag van de maand na de aanvraag tot stopzetting.

Het gefactureerde bedrag voor de volledige maandelijkse factureringsperiode wordt afgehouden op de volgende factuur, door toepassing van een pro rata die overeenkomt met de datum waarop de optie effectief wordt stopgezet. Om de downloadsnelheid te wijzigen, moet de klant de modem rebooten om de goede werking ervan te garanderen.

 

Voor het Telenet-kabelnetwerk:

De optie wordt binnen 24 uur na de intekening geactiveerd, op voorwaarde dat de Love-diensten dan al zijn geïnstalleerd en geactiveerd. Om de downloadsnelheid te wijzigen, moet de klant de modem rebooten om de goede werking ervan te garanderen.