Menu

Afhankelijk van het netwerk in je regio kan je verbinding een snelheid tot 150 Mbpsbereiken. De daadwerkelijke surfsnelheid hangt af van verschillende gebruiksfactoren (uur, verkeer, aantal geconnecteerde klanten, status van het netwerk, ...). De wifi-snelheid hangt ook af van de prestaties van je materiaal en van de afstand van het materiaal tot je modem.

Wanneer je de snelheid van je verbinding wil controleren, weet dan dat niet alle tools om je surfsnelheid te testen evenwaardig zijn. Wij helpen jou om je speedtest uit te voeren. Wil je meer weten waarom verschillende testen verschillende resultaten geven? Dat lees je hier.

Als je nog sneller wil surfen, kan je de optie Internet Boost activeren, indien deze beschikbaar is voor jouw postcode. Je kan dit aanvragen tijdens je eerste bestelling of achteraf door ons te contacteren op het nummer 5000. Als je op het kabelnetwerk van VOO zit, kan deze optie alleen op de eerste dag van de maand geactiveerd worden en moet de modem opnieuw worden opgestart. Op het kabelnetwerk van Telenet, is de optie meteen actief.

Nog niet gekozen voor onbeperkt internet?

Quelles chaînes TV disponibles avec Orange TV

De all-informule bevat een rijk tv-aanbod, onbeperkt internet en een mobiel abonnement.

Reeds vanaf 59 €/maand.

Ontdek LOVE

Heeft deze pagina je verder geholpen?

Onze Orange gebruikers geven je een antwoord op jouw vragen!

Ontdek Tribe, het forum van Orange, een heleboel antwoorden op allerhande vragen verstrekt door onze leden.

Vind je toch geen antwoord op je vraag? Geen nood, stel je vraag meteen aan onze community!

95% kans op een antwoord

2050 geaccepteerde oplossingen

Vind jouw antwoord op Tribe
Communauté Tribe