Menu

In deze uitgebreide gids lees praktische tips, oplossingen voor problemen en beschrijving van alle producten en vaste diensten:


Handleiding openen

Modem

De modem is het apparaat dat je toegang tot het internet verschaft. Hij zet het signaal van de kabel op straat om in internet en hij beheert de verbindingen van je apparatuur bij je thuis via wifi of via een ethernetkabel.

Wifi

Wifi is de handigste manier om verbinding te maken met het internet. Voor een optimaal gebruik is het belangrijk dat je van bij het begin de juiste reflexen aanleert.

Mesh wifi

Mesh WiFi is een ideale oplossing als je problemen met de wifidekking hebt en je overal in huis een unieke en vlotte wifi wil.

Moca-adapters

Moca is dé oplossing als je verslaafd bent aan streamen, gamen of iets dergelijks. Voeg een gigabit-ethernetverbinding toe in je tv-hoekjes zonder dat je werken hoeft te doen.

G.hn-adapters

G.hn gebruikt zoals alle oplossingen van het type Powerline (PLC) het elektriciteitsnet om een kamer in je huis van internet (wifi en ethernet) te voorzien.

Decoder

De decoder is het apparaat dat je tv laat kijke. hij geeft je toegang tot talrijke gratis zenders, waaronder nieuws-,documentaire- en kinderzenders. hij biedt tal van functies zoals Ouderlijk toezicht, programma's opnemen, live control en nog heel veel meer...

Chromecast

Google Chromecast is een apparaatje waarmee je de multimedia (zoals films, afspeellijsten, sportwedstrijden enz.) die je normaal op je smartphone,tablet of laptop bekijkt met je televisiescherm kan delen.

Fixed phone

Fixed Phone is een dienst waarmee je onbeperkt belt via de vaste lijn, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Concreet kan je zonder bijkomende kosten onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in België en onbeperkt bellen naar internationale vaste lijnen op 40 bestemmingen.

Heeft deze pagina je verder geholpen?

Onze Orange gebruikers geven je een antwoord op jouw vragen!

Ontdek Tribe, het forum van Orange, een heleboel antwoorden op allerhande vragen verstrekt door onze leden.

Vind je toch geen antwoord op je vraag? Geen nood, stel je vraag meteen aan onze community!

95% kans op een antwoord

2050 geaccepteerde oplossingen

Vind jouw antwoord op Tribe
Communauté Tribe