1. Professionele klanten

Orange Thank You is bedoeld voor particulieren en, bij uitbreiding, voor professionele klanten met een dieren-abonnement of een oud residentieel tariefplan. Als je abonnement overeenkomt met een van deze formules, belonen we ook jou in het programma Orange Thank You.

Orange biedt jou, als Businessklant, verschillende diensten aan, en volgt nauwgezet je professionele behoeften. Onze businessoplossingen in één klik

Als je de beheerder bent van een vloot kaarten met een particulier dierentariefplan of een oud residentieel tariefplan en je een beeld wil van het Orange Thank You-programma voor je eigen kaart, moet je een nieuwe login aanmaken voor de particuliere Klantenzone. Je hebt dan twee verschillende Klantenzones met twee verschillende logins en wachtwoorden. Het is verplicht een andere login te kiezen.

Ben je overgestapt van een tariefplan voor particulieren naar een professioneel tariefplan? Dan krijg je nieuwe voordelen als professionele klant, maar maak je geen deel meer uit van het programma Orange Thank You.

2. Home Internet-klanten

Orange Thank You is niet beschikbaar voor Home Internet-klanten. Wil je toch genieten van alle voordelen van Orange Thank You? Neem een mobiele abonnement bij je Home Internet.

Heeft deze pagina je verder geholpen?

Onze Orange gebruikers geven je een antwoord op jouw vragen!

Ontdek Tribe, het forum van Orange, een heleboel antwoorden op allerhande vragen verstrekt door onze leden.

Vind je toch geen antwoord op je vraag? Geen nood, stel je vraag meteen aan onze community!

95% kans op een antwoord

2050 geaccepteerde oplossingen

Vind jouw antwoord op Tribe
Communauté Tribe