Getrouwheidsvoordeel: filmtickets en RestoPass

Wat is het getrouwheidsvoordeel?

Orange wil je bedanken voor de maanden of jaren dat je al bij ons bent. Op basis van je getrouwheidsperiode ontvang je:

 • 1 gratis ticket bij 1 aangekocht filmticket
 • geldig op dinsdag
 • vanaf 3 maanden getrouwheid
 • hoe langer je klant blijft, hoe waardevoller je geschenk wordt
 • bovendien krijg je, bovenop je filmtickets, een RestoPass vanaf 10 jaar getrouwheid

 

Waar kan ik mijn getrouwheidsstatus vinden?

De eenvoudigste manier om je getrouwheidsstatus terug te vinden is door LOYAL te sturen naar 8790.
Je kan ook de My Orange-app op je smartphone openen of inloggen op je Klantenzone en doorklikken naar “Orange Thank You”. Daar zie je meteen welke status je hebt, en de voordelen die daarbij horen.

Verlies ik mijn getrouwheidsstatus als ik overstap naar een andere provider?

Als je je gsm-nummer opzegt of overdraagt naar een andere provider verlies je helaas je getrouwheid bij Orange. Als dit echter gebeurt zonder je medeweten, of je denkt dat je getrouwheidsstatus niet klopt, kan je ons contacteren via 5555.

Op hoeveel filmtickets / RestoPass heb ik recht?

Hoe langer je bij ons blijft, hoe vaker je kan genieten van gratis filmtickets. Na 10 jaar getrouwheid heb je recht op een RestoPass.

Status

Getrouwheid

Je voordeel

Cotton
klant

vanaf 3 maanden Je krijgt 1 gratis filmticket bij 1 aangekocht ticket
die je kan gebruiken tot aan je 1ste verjaardag als klant

Bronze
klant

vanaf 1 jaar Elk semester krijg je 1 gratis filmticket bij 1 aangekocht ticket.

Silver
klant

vanaf 2 jaar Elk trimester krijg je 1 gratis filmticket bij 1 aangekocht ticket.

Ruby
klant

vanaf 3 jaar Elke maand krijg je 1 gratis filmticket bij 1 aangekocht ticket.

Gold
klant

vanaf 5 jaar Elke week krijg je 1 gratis filmticket bij 1 aangekocht ticket.

Diamond
klant

10 jaar en meer Elke week krijg je 1 gratis filmticket bij 1 aangekocht ticket
+ elk jaar krijg je 1 RestoPass die één jaar geldig is

 

Telkens als je een van de bovenstaande mijlpalen hebt bereikt, krijg je van ons een mail of sms’je. Je getrouwheid start vanaf je eerste dag bij Orange. Om te weten sinds wanneer je Orange-klant bent, sms LOYAL naar 8790 (gratis).

 

Hoe kan ik mijn filmticket van Orange Thank You ontvangen?

Stuur gratis FILM naar 8790.

Na enkele minuutjes ontvang je een sms’je met je code. Toon deze op dinsdag aan de kassa van een van de deelnemende bioscopen en kies je film. Je krijgt bij aankoop van een filmticket 1 filmticket gratis (maximum 1 gratis ticket per abonnement of herlaadkaart).

Je kan je code ook gebruiken:

 • Op de website van de Kinepolis-bioscopen: selecteer een film op dinsdag, kies 1 ticket aan een tarief naar keuze en 1 Orange-voordeelkaart, voer je code in en doorloop de volgende stappen tot aan de betaling. In geval van onderbreking van de aankoop vóór betaling, wordt je code tijdelijk geblokkeerd. In dit geval kan je 1 uur na de onderbreking je aankoop opnieuw starten met dezelfde code. Om het blokkeren te voorkomen, vragen we je om de aankoop in één sessie af te ronden.
 • Aan de automaten in de UGC-bioscopen Toison d'Or, Brussel en Antwerpen: selecteer een film op dinsdag, kies 1 ticket aan een tarief naar keuze en 1 Orange Thank You-ticket, voer je code in en doorloop de volgende stappen.
 • Op de website van de UGC-bioscopen Toison d'Or, Brussel en Antwerpen: bij de betaalmethode kan je "Orange Thank You" aanvinken en de filmcode in het kaartveld invoeren. Druk op OK om te valideren. Vervolgens selecteer je beide plaatsen en doorloop je de volgende stappen.

Wat zijn de supplementen of uitzonderingen die bioscopen kunnen toepassen?

Je Orange-filmcode geeft recht op 1 filmticket van het standaardtarief. Sommige bioscopen rekenen een supplement aan voor films met een langere speelduur of een ander formaat (bv. 3D, 4DX,...). Dit supplement blijft voor de rekening van de klant.

 • Voor 3D-films wordt je filmcode geaccepteerd bij alle deelnemende bioscopen, maar slechts tot de prijs van een standaardticket. Je kan het supplement (afhankelijk van de bioscoop) bijbetalen.
 • Voor 4DX- en IMAX-films: Kinepolis aanvaardt je filmcode tot de prijs van een standaardticket. Het supplement voor een 4DX- of IMAX-film moet worden bijbetaald. In de Pathé-bioscopen kan je helaas niet gebruikmaken van je filmcode voor een film in 4DX-formaat en IMAX.

De filmcode kan niet gebruikt worden voor speciale evenementen (bijvoorbeeld Ladies Night, Family at the Movies, ...) en avant-premières.

Vind een deelnemende bioscoop

Is er geen bioscoop in jouw buurt? Nog eventjes geduld… Wij breiden de lijst van deelnemende bisocopen regelmatig uit.

 

Wat is de RestoPass en hoe kan ik ervan genieten?

De RestoPass wordt aangeboden aan onze klanten met de langste getrouwheid, die al meer dan 10 jaar klant bij Orange zijn.

Met de RestoPass heb je recht op tot 50 % korting op je rekening (uitgezonderd dranken) in meer dan 700 deelnemende restaurants. Elk restaurant heeft zijn eigen kortingsschema. De kortingen kunnen variëren van 10 % tot 50 %, afhankelijk van de dagen en de maaltijd (lunch of diner). Je kan de gedetailleerde info op de website van RestoPass terugvinden. Let op: kortingen zijn uitgezonderd dranken en binnen een limiet van maximum 50 €.


Klik hier voor een lijst met de deelnemende restaurants.

Om er van te profiteren:

 1. Stuur gratis RESTO naar 8790
 2. Je ontvangt een code per sms
 3. Ga naar de RestoPass-website
 4. Vul je persoonlijke code in het veld "Voer je kaartnummer in"
 5. Volg de verdere stappen en je ontvangt je gratis digitale RestoPass-kaart: een QR-code die je op je smartphone kan opslagen of afdrukken

Eens je een restaurant gekozen hebt, hoef je enkel je digitale kaart te tonen bij het betalen van de rekening. Op die manier kan je van je korting genieten.

 

Kom ik in aanmerking voor deze actie?

Als Orange-klant (met uitzondering van bedrijven met een business-oplossing) met een abonnement of herlaadkaart, neem je automatisch deel aan ons getrouwheidsprogramma Orange Thank You.

De RestoPass is voor klanten met meer dan 10 jaar getrouwheid.

 

Geldigheid:

Filmtickets

 • Eén ticket per semester betekent dat je recht hebt op een code tussen 1 januari en 30 juni en vervolgens op een tweede code tussen 1 juli en 31 december.
 • Eén ticket per trimester betekent dat je recht hebt op een code tussen 1 januari en 31 maart, op een tweede code tussen 1 april en 30 juni, op een derde code tussen 1 juli en 30 september en ten slotte op een vierde code tussen 1 oktober en 31 december.
 • Ben je je code vergeten of heb je 'm niet gebruikt? Je hoeft enkel het woord FILM opnieuw te sms’en naar 8790 en je ontvangt je nieuwe code binnen de 5 minuten.
 • Je persoonlijke code is enkel op dinsdag geldig, nadat je je getrouwheidsvoordeel ontvangen hebt.

RestoPass

 • Je digitale RestoPass is één jaar geldig vanaf de activering op de RestoPass-website.
 • Je kan elk jaar een nieuwe code voor een nieuwe RestoPass aanvragen. Stuur gratis RESTO naar 8790. Als je je kaart nog niet geactiveerd hebt, ontvang je dezelfde code. Eens je kaart geactiveerd is, kan je elk jaar een nieuwe code ontvangen.

 

Voorwaarden

 • Als je meerdere Orange-abonnementen en/of herlaadkaarten hebt, krijg je voor elk hiervan een getrouwheidsvoordeel dat in overeenstemming is met de getrouwheid van dat nummer.
 • Je filmcode en RestoPass zijn persoonlijk en enkel geldig voor Orange-klanten. De code geeft je geen recht op om het even welke financiële compensatie en is niet overdraagbaar of doorverkoopbaar.
 • Filmcode kwijt? Stuur opnieuw FILM naar 8790 en je ontvangt een nieuwe code binnen de 5 minuten.
 • RestoPass-code kwijt? Stuur opnieuw RESTO naar 8790 en je ontvangt een nieuwe code binnen de 5 minuten.
 • Het versturen van je code duurt enkele minuten. Indien je na 10 minuten nog niets ontvangen hebt, kan je nakijken of je wel ingeschreven bent voor Orange Thank You, in je Klantenzone onder "Mijn profiel".

Heeft deze pagina je verder geholpen?

 

 

Terug naar Hulp

Onze Orange gebruikers geven je een antwoord op jouw vragen!

Ontdek Tribe, het forum van Orange, een heleboel antwoorden op allerhande vragen verstrekt door onze leden.

Vind je toch geen antwoord op je vraag? Geen nood, stel je vraag meteen aan onze community!

95% kans op een antwoord

1770 geaccepteerde oplossingen

Vind jouw antwoord op Tribe
Communauté Tribe