Menu

Een nieuwe ‘supernatural sitcom’ op Fox: ‘Ghosted’ gezien?

Vanaf 1 oktober loopt de nieuwe paranormale sitcom Ghosted op Fox. Hoewel je het niet meteen zou verwachten bij het horen van de titel, belooft Ghosted hilarisch te worden. Jij kijkt toch ook?

02.10.2017
Door Céline R

Scepticisme vs. bijgeloof

Leroy Wright is een cynische scepticus die niet snapt hoe mensen zo naïef kunnen zijn dat ze in bovenaardse krachten geloven. Max Jennifer is er dan weer van overtuigd dat het paranormale ons dagelijks omringt. In opdracht van The Bureau Underground, een geheime overheidsdienst, moeten de twee samen enkele “onverklaarbare gebeurtenissen” in Los Angeles onderzoeken. Dat terwijl ze gaandeweg een nog groter mysterie blootleggen. Zo groot dat het menselijke bestaan in het gedrang komt. De verschillende persoonlijkheden van Leroy en Max leveren de meest grappige scènes op.

Ghosted: een paranormale komedie

Vind je paranormale series maar saai? Ghosted brengt je misschien wel op andere gedachten. De sitcom heeft namelijk meer weg van een komedie. Terwijl de populaire serie Supernatural paranormaliteit op een serieuze manier benadert, doet de trailer van Ghosted ons vooral denken aan komedies als 21 Jump Street of Let’s Be Cops.

Heerlijke cast

Ghosted is nog niet goed en wel begonnen en we zijn al fan. En dat heeft alles te maken met de epische cast. In Ghosted spelen niet meteen de allerbekendste acteurs, maar wel stuk voor stuk figuren die we graag aan het werk zien. Zo lachten we ons in het verleden al een kriek met Craig Robinson, die de rol van Leroy speelt, in The Office en Pineapple Express – niet toevallig is Robinson naast acteur ook stand-upcomedian. Maar ook Adam Scott, de andere hoofdrolspeler, kon ons al overtuigen met zijn rol als Ben Wyatt in Parks and Recreation. Verder spelen bijvoorbeeld ook vamp Ally Walker en BAFTA-winnaar Adeel Akhtar een rol in de Amerikaanse serie. Dat belooft!

Volg deze nieuwe sitcom vanaf 1 oktober op Fox.

Ontdek onze Love-aanbod