Menu
Gaming

Ultra Gaming

Xbox console

Next-gen Xbox: Ervaar next-gen snelheid en prestaties en geavanceerd 3D-ruimtelijk geluid

Honderden games

24 maanden toegang tot een bibliotheek van honderden hoogwaardige games

Lage maandelijkse betalingen

Maar 24.99€ / maand

Next-gen console & Xbox Game Pass Ultimate

Krijg het allemaal

Krijg een Xbox Series S console en 24 maanden Xbox Game Pass Ultimate vanaf 24,99€ /maand voor 24 maanden. Krijg honderden games, inclusief releases vanaf dag één (zoals Halo Infinite en Forza Horizon 5), speel met je vrienden honderden geweldige games op het meest geavanceerde multiplayer-netwerk en profiteer van een EA Play-lidmaatschap.

Met deze service heb je alles wat je nodig hebt voor next-gen gaming.

Koop nu in uw dichtstbijzijnde winkel

XBox next gen console
Xbox Series S

Orange Ultra Gaming

Vanaf

24,99 €/maand

Voor 24 maanden

 • Xbox Series S console
 • 24 maanden Game Pass Ultimate
 • NL : 5 GB extra mobiele data
Koop nu in de dichtstbijzijnde winkel
Hoe werkt het?

Deze aanbieding sluiten is eenvoudig:

Kies jouw Xbox Series S console

Schrijf je eenvoudig in

Kwalificeer je en geniet van lage maandelijkse betalingen zonder direct vandaag te betalen

Speel meteen

Je Game Pass Ultimate-lidmaatschap wacht op je nieuwe console

Nieuwe generatie, heel eenvoudig

Get a next-gen console

Kies een Xbox Series S-console om next-gen snelheid en prestaties, geavanceerd 3D-ruimtelijk geluid en duizenden games over vier generaties te ervaren (games worden apart verkocht).

Honderden spelletjes klaar om te spelen

Inclusief 24 maanden Xbox Game Pass Ultimate

Toegang tot honderden geweldige games en geniet gloednieuwe games op dag één van Xbox Game Studios, Bethesda Softworks, plus een selectie indies en blockbusters. Er is altijd iets nieuws om te spelen!

Speel met je vrienden honderden geweldige games op console, pc en in de cloud

Er worden voortdurend nieuwe games toegevoegd, inclusief de nieuwste releases

EA Play-lidmaatschap inbegrepen

Online multiplayer voor console op het meest geavanceerde multiplayer-netwerk

Exclusieve ledenkortingen, waaronder 20% korting op geselecteerde games in de Game Pass-bibliotheek en tot 10% korting op game-uitbreidingen.

Gratis voordelen zoals in-game add-ons, verbruiksartikelen en partneraanbiedingen met Game Pass Ultimate

  Wat is de Xbox aanbod?

  Met dit aanbod krijg je een Xbox console en 24 maanden Xbox Game Pass Ultimate voor een lage maandelijkse prijs. Xbox Game Pass Ultimate biedt toegang tot meer dan 100 games van hoge kwaliteit, samen met online multiplayer met Xbox Live Gold.

  Wat is Orange Ultra Gaming?

  Orange Ultra Gaming biedt je 5GB en toegang tot 5G Ultra snelheid (tot 1Gbps) aan bovenop de Xbox aanbod voor de prijs van 24,99€ per maand. Ultra Gaming is een optie van Orange Belgium Mobile + internet (Love Duo & Trio) en kan niet apart worden verkocht.

  Zijn er extra kosten voor deze aanbod?

  Nee, er zijn geen aanvraagkosten of jaarlijkse kosten voor je aankoop.

  Verstrekt Microsoft financiering voor Xbox aanbod?

  Nee. Microsoft verstrekt geen financiering. De financiering wordt verzorgd door Orange Belgium die bepaalt of je in aanmerking komt voor het XAA-aanbod. Zie de website van Orange Belgium voor meer details.

  Kan ik de Xbox aanbod combineren met andere aanbiedingen?

  Het is een exclusieve aanbieding van Microsoft die alleen door Orange Belgium wordt verkocht onder de vorm van de Ultra Gaming-optie.

  Kan ik meerdere Xbox aanbod -aankopen doen?

  Er kan slechts één aankoop per transactie worden gedaan. Bovendien kan een klant zich slechts op één Orange Ultra Gaming-aanbieding per contract abonneren.

  Een Xbox aanbod -aankoop omvat 24 maanden toegang tot Xbox Game Pass Ultimate. Wat gebeurt er dan als ik een bestaand Xbox Game Pass- en/of Xbox Live Gold-lidmaatschap heb als ik lid word van dit aanbod?

  Als je al een Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lid bent, worden eventuele resterende dagen in je lidmaatschap(en) geconverteerd naar Xbox Game Pass Ultimate tegen een conversieratio wanneer je het Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap inwisselt en toegevoegd aan je Ultimate-lidmaatschap tot een maximum van 36 maanden. Xbox Game Pass Ultimate lidmaatschappen zijn beperkt tot 36 maanden.

  Als je al een Xbox Game Pass Ultimate-lid bent en je aflossing van Xbox Game Pass Ultimate duurt langer dan 36 maanden, moet je wachten tot je bestaande saldo voldoende is verminderd zodat het deze limiet niet overschrijdt, zodat je je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap kunt aflossen via Xbox aanbod.

  Om je prepaid saldo te controleren, ga je naar https://account.microsoft.com/services. Let op, eenmaal omgezet naar Xbox Game Pass Ultimate, kan de omzetting van Xbox Live Gold en andere Game Pass lidmaatschappen niet meer geannuleerd worden. Ga voor meer informatie naar www.xbox.com/gamepass.

  Ik ben lid geworden van deze Xbox aanbod. Hoe activeer ik mijn Xbox Game Pass Ultimate?

  Je Xbox Game Pass Ultimate lidmaatschap wordt direct op je console toegevoegd. Activeer het in tijdens de eerste installatie van de console of later in de Instellingen-app.

  Om te activeren wanneer je je console voor het eerst opstart:

  • 1. Zet je Xbox aan en volg de instructies op het scherm.
  • 2. Meld je in de Account-stappen aan met het Microsoft-account dat je wilt gebruiken voor het Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap.
  • 3. Op het scherm met de titel This Xbox comes with, selecteer je Xbox aanbod en selecteer je Claim it. Je kunt ook Later beslissen kiezen en je lidmaatschap inwisselen vanuit Instellingen met je huidige Microsoft-account of een ander Microsoft-account.

   Inwisselen via de app Instellingen:

  • 1. Zorg ervoor dat je bent aangemeld met het Microsoft-account dat je wilt gebruiken voor het Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap.
  • 2. Druk op de knop Xbox Guide om de gids te openen.
  • 3. > Alle instellingen> Account, selecteer Instellingen.
  • 4. Bij Account selecteert u Inbegrepen bij deze Xbox.
  • 5. Selecteer Xbox aanbod en selecteer vervolgens Vereisen.

   Wat moet ik doen als ik lid ben geworden van deze aanbod, maar geen optie zie om Xbox Game Pass Ultimate in te wisselen op mijn console?

  Als je geen optie ziet om Xbox Game Pass Ultimate in te wisselen via de eerste installatie en/of via de Instellingen app, neem dan contact op met Orange Belgium door te bellen naar 5000 optie 2 (producten & diensten). Zij zullen je account verifiëren en bepalen welke volgende stappen moeten worden genomen.

  Moet het Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap worden ingewisseld door de persoon die de aanbod heeft gekocht?

  Nee, iedereen kan het lidmaatschap inwisselen voor de console die is gekocht met de aanbod.

  Kan ik mijn Xbox Game Pass Ultimate lidmaatschap opzeggen en mijn betalingen verminderen?

  Nee. Je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap is inbegrepen bij je Xbox aanbod -aankoop. Je kunt je lidmaatschap niet annuleren en je maandelijkse betaling verlagen.

  Wat gebeurt er als mijn console het begeeft?

  Met dit aanbod wordt je bij aankoop eigenaar van je console. Alle apparaten die je bij Orange koopt, hebben 24 maanden wettelijke garantie (vanaf de aankoopdatum), ongeacht de duur van de financieringsperiode en onafhankelijk van de activeringsdatum van GamePass. Neem contact op met https://support.microsoft.com/warranty voor verdere garantieondersteuning.

  Kan ik de Orange Ultra Gaming-optie met een verbintenis van 24 maanden wijzigen?

  Onder bepaalde voorwaarden kun je je Go-tariefplan wijzigen. Je kunt op elk moment kiezen voor een ander Go-tariefplan, hoger of lager dan je huidige Go-tariefplan zonder dat dit gevolgen heeft voor je Ultra Gaming-optie (Xbox aanbod + 5GB mobiele data + 5G Ultra Fast snelheid). Voorbeeld: Als je een Go Plus-abonnement hebt met een Ultra Gaming-optie kun je upgraden naar Go Light, Go Intense of Go Extreme. Welke je ook kiest, je behoudt je Ultra Gaming optie.

  Kan ik mijn Orange Ultra Gaming en mijn Xbox aanbod abonnement opzeggen om een nieuwe smartphone met subsidie te kopen?

  Je kunt altijd kiezen voor een nieuwe smartphone. Als je voor het einde van je Ultra Gaming-verbintenisperiode van 24 maanden een nieuwe smartphone met abonnement wilt kopen, wordt de restwaarde van je Xbox-console aan je gefactureerd volgens de tabel op je contract Game Pass Ultimate van je account verwijderd.

  Kan ik overstappen naar een prepaidkaart?

  De Ultra Gaming-optie is niet compatibel met een prepaidkaart. Als je voor het einde van je verbintenisperiode wilt overstappen van je Go-aanbod naar een prepaidkaart, wordt de restwaarde van je Xbox-console gefactureerd volgens de tabel op je contract en wordt de Game Pass Ultimate van je account verwijderd. Je verliest ook de toegang tot 5G en de extra 5 GB aan data. Neem contact op met onze klantenservice op 5000 (gratis met je Orange-toestel), 02 745 95 00 (met een ander toestel, lokaal tarief).

  Kan ik de Ultra Gaming option overdragen?

  Als je een abonnement hebt op de Ultra Gaming optie met de Xbox Series S console zal je dit deel van je contract met de rest van je diensten overdragen of de restwaarde van je smartphone of console betalen. De restwaarde van je console is te vinden in je Klantenzone.

  Voorwaarden van het aanbod Orange Ultra Gaming

  Aanbieding geldig voor een inschrijving op een Orange mobiel en  eventueel een Internet-abonnement gecombineerd met een Ultra Gaming optie vermits de klant zich minimaal 24 maanden verbindt en dat hij zijn abonnementskosten en Ultra Gaming via domiciliëring betaalt. Bovendien moet de klant, om voor deze optie in aanmerking te komen, op het moment dat hij/zij zich op het aanbod abonneert, ofwel al minstens 3 maanden een actief Orange mobiel abonnement hebben, ofwel een Tempo prepaid kaart hebben waarvan de eerste oproep dateert van minstens 3 maanden geleden, ofwel een mobiele klant zijn bij een Belgische concurrent en de overdracht van zijn/haar mobiel nummer bij Orange vragen. Iedere klant kan op één mobiel abonnement maximum één Smart Data-, één Smart Deal- of één Ultra Gaming-optie activeren. Beschikt een klant over twee of meer abonnementen, kan hij maximaal in totaal 2 Smart Data- en/of Smart Deal-opties en 1 Ultra Gaming optie tegelijkertijd op zijn contract hebben. Aanbieding geldig tot uitputting. In geval van vermoeden van fraude of misbruik van de actie door enkele of meerdere klanten, kan Orange deze actie onmiddellijk stopzetten. De aanbevolen verkoopprijs bevat de recyclagepremie, Auvibel en 1€ eenmalige service fee. De afbeeldingen hebben geen contractuele waarde en binden Orange Belgium niet. In geval van vroegtijdige beëindiging van het contract (vóór het einde van de eerste 24 maanden) verbindt de klant zich ertoe de restwaarde van zijn console te betalen, in overeenstemming met de tabel die in het contract is opgenomen, Bovendien geniet hij niet langer van het Game Pass Ultimate abonnement noch van het surfvolume van de Ultra Gaming optie (5 GB). De klant kan het bedrag van de te betalen restwaarde ook terugvinden in de Klantenzone.

   

  Xbox aanbod disclaimer

  Deze aanbod via een retailer vereist krediet bij 0% JKP gedurende 24 maanden. Krediet is afhankelijk van de goedkeuring van de kredietverstrekker. Je moet er zeker van zijn dat je de aflossingen kunt betalen voordat je je vastlegt. Het missen van aflossingen kan ernstige gevolgen hebben en het je in de toekomst moeilijker of duurder maken om krediet te krijgen. Er kunnen partnerkosten, verzendkosten of andere kosten verschuldigd zijn. Raadpleeg de algemene voorwaarden van de kredietverstrekker en/of partner voor de volledige informatie.

  Bij deelnemende partners; geschatte winkelprijzen, variëren per console. Er kunnen belastingen van toepassing zijn. Xbox Game Pass Ultimate: 24 maanden lidmaatschap; de gamecatalogus varieert van tijd tot tijd, per regio en per apparaat. Cloud gaming (Beta): serverbeschikbaarheid en wachttijden kunnen variëren; beschikbaar voor bepaalde regio's en apparaten.Raadpleeg de Ultimate-voorwaarden op: xbox.com/subscriptionterms. Je digitale content wordt tijdens de installatie rechtstreeks op je console geplaatst; geen codes vereist (xbox.com/digitaldirect). Omzetting van je lidmaatschap: je bestaande lidmaatschap(pen) op Xbox Live Gold, EA Play en Xbox Game Pass worden automatisch omgezet naar Ultimate met een conversieratio. Ga voor meer informatie naar xbox.com/gamepass. Garantie: je console en controller/accessoires worden gedekt door de beperkte hardwaregarantie van Microsoft https://support.microsoft.com/warranty. De garantieperiode blijt hetzelfde, onafhankelijk van de financieringsperiode. Je wettelijke rechten op grond van de toepasselijke consumentenwetgeving worden niet beïnvloed.

  Xbox aanbod disclaimer voor marketingmaterialen:

  Krediet is bij 0% JKP gedurende 24 maanden. Geschatte winkelprijzen. Xbox Game Pass Ultimate: 24 maanden lidmaatschap; gamecatalogus varieert. Cloud gaming (Beta): serverbeschikbaarheid en wachttijden kunnen variëren; bepaalde regio's en apparaten.