Menu

TV opties

Orange Football

 

Sport van de bovenste plank, thuis en op verplaatsing.

Volg de topcompetities van het Belgische voetbal waar je ook bent.

 

10,99 €/maand

Orange Football

Nóg meer Belgisch voetbal

Meer dan 20 uur content, volledig gewijd aan het Belgische voetbal: wedstrijden, magazines, reportages en exclusieve interviews.

Eleven Pro League 1 van DAZN:

Jupiler Pro League

Live verslaggeving

11 uitzendingen gepland

Eleven Pro League 2 van DAZN en Eleven Pro League 3 van DAZN:

Challenger Pro League

Live verslaggeving

DAZN ELEVEN 1
DAZN ELEVEN 2
DAZN ELEVEN 3

Voordelen van Orange

Waarom Orange Football nemen?

Belgisch voetbal

Volg iedere week topwedstrijden in de Jupiler Pro League, de Challenger Pro League en de Lotto Super League en geniet van exclusieve reportages en interviews over het Belgische voetbal.

Orange Football competition

 

Waar en wanneer je maar wil

Is de wedstrijd al afgetrapt maar ben je nog niet thuis? Geen paniek! Volg de match waar je maar wil live op je smartphone dankzij de app Orange TV Plus.

Activeren

De optie Orange Football toevoegen

Ben je al klant?

Love met Orange TV

Ben je al klant?

Love met Orange TV

  • Ga naar je klantenzone, in de sectie "Mijn producten", "TV", "een optie toevoegen".

  • Voeg de optie Orange Football toe

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag?

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag?

    De Orange Football-optie is beschikbaar voor de prijs van 10,99€/maand en wordt betaald via je Orange-factuur. De optie is een bijkomende optie voor de klanten met een abonnement op internet en TV en kan niet afzonderlijk geactiveerd worden. Via de optie verkrijg je toegang tot de zenders Eleven Pro League 1, Eleven Pro League 2 & Eleven Pro League 3 op je TV via de tv-decoder van Orange of op je smartphone via de Orange TV-app. De optie zal binnen de 24 uur klaar zijn voor gebruik. De overeenkomst wordt gesloten op het moment dat Orange de bestelling aanvaardt en een bevestigingsmail stuurt. De klant beschikt niet over het recht om kosteloos de bestelling te herroepen indien de diensten al gestart zijn. In dat geval brengt Orange een bedrag in rekening dat in verhouding staat tot de reeds verleende diensten. De inhoud van de Orange Football-optie geldt voor het seizoen 2021-2022 en is onderworpen aan veranderingen die de verschillende zenders en competities kunnen doorvoeren.

    De optie Orange Football is in het Frans beschikbaar in Wallonië en enkele Brusselse gemeenten (Oudergem, Evere, Elsene (behalve in de Louizawijk), Sint-Gillis, Ukkel en Sint-Pieters-Woluwe). In Vlaanderen en in de andere Brusselse gemeenten is de optie beschikbaar in het Frans en het Nederlands.