Menu

Tv-opties

Be tv

 

Liefhebber van films en series?
Als er één tv-optie is die je moet hebben, dan is het deze wel.
 

12,50 €/maand
in plaats van 25 €/maand, gedurende 6 maanden

7 zenders met voor ieder wat wils

Be TV - 1
Be TV - +1h
Be TV - Ciné
Be TV - Séries
Be TV - Ciné premier
Be TV - Ciné Frisson
Be TV - Ciné Classic
Orange voordelen

Waarom Be tv?

Het beste qua film en entertainment

In de uitgebreide catalogus van films en series vind je precies waar je zin in hebt - van de nieuwste bioscoopfilms tot de grootste klassiekers. Je kunt ook documentaires, exclusieve programma's en de beste series van het moment bekijken in VO/VF.

Exclusieve HBO™-series

Bekijk alle HBO™ original series, exclusief en gelijktijdig met de VS! (House of the Dragon, The Gilded Age, Billions).

Thuis en op verplaatsing

Inbegrepen: Be tv GO, de 100 % digitale beleving. Krijg toegang tot alle content op je apparaten (tot 5 apparaten en 2 schermen tegelijkertijd), waar je ook bent.

2 on demand-catalogi

Heb je de film gemist die je al zo lang graag wil zien? Of de nieuwste aflevering van je serie? Geen man overboord! Met Be On Demand en Ciné+ On Demand heb je toegang tot twee catalogi met meer dan 500 titels elk. Zo kan je eindeloos je favoriete programma's herbekijken.

En tal van andere voordelen...

 • Bekijk de originele of de Franstalige versie
 • Geen reclame tussendoor!
 • HD-kwaliteit en 5.1 surround sound
 • Beschikbaar op Apple TV en Google TV, of op je decoder natuurlijk
Be TV - écran TV
Activeren

De optie Be tv toevoegen

-50% gedurende 6 maanden

Ben je al klant?

Love met Orange TV

Ben je al klant?

Love met Orange TV

 • Ga naar je klantenzone, in de sectie "Mijn producten", "TV", "een optie toevoegen".

 • Voeg de optie Be tv toe

  De Be tv -optie is beschikbaar voor de prijs van 25€/maand en wordt betaald via je Orange-factuur. De optie Be tv is enkel beschikbaar voor residentiële klanten met een abonnement op tv-diensten bij  Orange BE.  Toegang tot de zenders Be 1 & Be 1+1h, Be Séries, Be Ciné, Ciné+ Premier, Ciné+ Frisson en Ciné+ Classic via de Orange decoder of op je smartphone via de Orange TV Plus-applicatie.  De Be on Demand- en Ciné+ on Demand-catalogi zijn alleen beschikbaar via de Be tv Go-applicatie waartoe Orange-klanten toegang hebben die geabonneerd zijn op de Be tv-optie via Orange Belgium. De activering van de optie kan tot 24 uur duren. De klant heeft niet het recht om de bestelling kosteloos in te trekken nadat de diensten reeds zijn gestart. In dat geval zal Orange een bedrag aanrekenen dat in verhouding staat tot de reeds geleverde diensten. De inhoud van de Be tv-optie is onderhevig aan eventuele wijzigingen opgelegd door de tv-zenders. De Be tv-optie is een Franstalige dienst, de zenders zijn beschikbaar in het Frans en sommige programma's zijn beschikbaar in de originele versie.

  Aanbod geldig van 4/06/2024 tot en met 12/08/2024, voor alle nieuwe Love-abonnementen (Mobile + Internet met Orange TV / Orange TV-Lite).

  Je geniet van een korting van 50% op de optie Be tv gedurende de looptijd van 6 maanden.

  Dit voordeel wordt het binnen 24 uur na de aanvraag geactiveerd. Als je je Internet aanbieding annuleert, wordt de promotie automatisch gedeactiveerd. Aan het einde van de promotieperiode van 6 maanden blijft je gekozen aanbieding geldig tegen de prijs exclusief de promotie. Je kunt je internetpakket op elk moment wijzigen via je klantenzone, in onze verkooppunten of door te bellen naar 5000.

  De effectieve prijzen zijn de prijzen die gelden op het moment van activering, na installatie.