Heb je een extra decoder nodig voor een andere televisie?

Met deze optie huur je een extra tv-decoder zodat je ook in een andere huiskamer interactieve digitale tv kan kijken. Je kan tot 3 extra decoders bijbestellen naast je meegeleverde tv-decoder bij installatie.

Voor Orange-klanten met een Love Trio abonnement.

9 €7,44 € BTW excl. /maand

De extra tv-decoder heeft dezelfde functies (2 programma’s opnemen en naar een derde kijken, pauzeren,…) als de tv-decoder die in je Love Trio-abonnement is inbegrepen.

Hoe kan ik deze extra decoder optie activeren?

Indien je meerdere decoders wil installeren, geef dat dan duidelijk te kennen wanneer je Internet + TV bestelt, of contacteer ons op 5000 met je Orange-nummer. Ben je nog geen Orange-klant? Bekijk ons Love-aanbod.

Nog geen Love-klant?

De extra tv-decoder(s) worden gratis geïnstalleerd op het moment dat de Orange-installateur de Internet + TV-diensten bij jou komt installeren.

Ben je al Love-klant?

Je hebt de keuze tussen een installatie door de Orange-installateur (59 €) of je doet het gewoon zelf (gratis).

Voorwaarden van het aanbod

De optie Extra tv-decoder is voorbehouden aan particuliere Orange Love Trio-klanten met een mobiel abonnement bij Orange. Deze optie wordt maandelijks gefactureerd voor de huur van elke extra tv-decoder die de klant heeft aangevraagd.

Installatie door Orange-installateur: tijdens je bestelling maak je een afspraak met de Orange-installateur. Die komt bij jou thuis om de tv-decoder(s) te installeren.

Doe-het-zelf-installatie: Na je bestelling wordt je extra tv-decoder opgestuurd en sluit je de tv-decoder(s) zelf aan. De instructies vind je op de doos van de tv-decoder.. Loopt er iets niet zoals gepland, kijk dan zeker eens hier voor enkele tips.

Tip: Zorg in beide gevallen voor een goede voorbereiding, zodat je onmiddellijk kan genieten van onze Love Trio– diensten op je andere televisie(s). Zonder tv-aansluiting kan de extra-decoder niet geïnstalleerd worden.