Menu

Love en Home Internet & TV-opties

Extra tv-decoder

9 €/maand

7,44 €/maand

Heb je een extra decoder nodig voor een andere televisie?

Met deze optie huur je een extra tv-decoder zodat je ook in een andere huiskamer interactieve digitale tv kan kijken. Je kan tot 3 extra decoders bijbestellen naast je meegeleverde tv-decoder bij installatie.

Goed om te weten

  • De extra tv-decoder heeft dezelfde functies (2 programma’s opnemen en naar een derde kijken, pauzeren,…) als de tv-decoder die in je Love Trio-abonnement is inbegrepen.
  • Je hebt een coaxkabel nodig om je extra tv-decoder te installeren.

Bestel jouw extra decoder

Nog geen klant?

Bestel je extra tv-decoder gelijktijdig met je Love-pack of met Home Internet. De extra tv-decoder(s) worden gratis geïnstalleerd op het moment dat de Orange-installateur je internet- en tv-diensten bij jou komt installeren.

Word Love Trio

Ben je al klant?

Je hebt de keuze tussen een installatie door de Orange-installateur (59 €) of je doet het gewoon zelf (gratis). Bel ons op het gratis nummer 50005432 om je extra decoder te bestellen.

De 50005432 bellen

Voorwaarden van het aanbod

De optie Extra tv-decoder is voorbehouden aan particuliere Orange Love Trio en Home Internet & TV-klanten. Deze optie wordt maandelijks gefactureerd voor de huur van elke extra tv-decoder die de klant heeft aangevraagd.

Installatie door Orange-installateur: tijdens je bestelling maak je een afspraak met de Orange-installateur. Die komt bij jou thuis om de tv-decoder(s) te installeren.

Doe-het-zelf-installatie: Na je bestelling wordt je extra tv-decoder opgestuurd en sluit je de tv-decoder(s) zelf aan. De instructies vind je op de doos van de tv-decoder.. Loopt er iets niet zoals gepland, kijk dan zeker eens hier voor enkele tips.

Tip: Zorg in beide gevallen voor een goede voorbereiding, zodat je onmiddellijk kan genieten van onze Love Trio– diensten op je andere televisie(s). Zonder tv-aansluiting kan de extra-decoder niet geïnstalleerd worden.