Wil je nog sneller surfen? Zet je maar schrap met deze optie!

Surf op al je toestellen (pc, laptop, tablet, smartphone) aan duizelingwekkende snelheden, zoveel je maar wil. Deze optie trekt je downloadsnelheid op tot maximum 200Mbps.
De kenmerken van deze optie zijn afhankelijk van je gemeente.

10 €8,26 €  OF  15€12,40 € BTW excl. /maand

afhankelijk van je gemeente

Je woont in Vlaanderen of Brussel

(Schaarbeek, Etterbeek, Ganshoren, Jette, Koekelberg,
Sint-Agatha-Berchem en Vorst)
  • Download: 200 Mbps
  • Upload: 20 Mbps
10 €8,26 € BTW excl. /maand

Je woont in Wallonië of Brussel

(Evere, Ixelles, Sint-Gillis, Sint-Pieters-Woluwe,
Oudergem, Ukkel)
  • Download: 200 Mbps
  • Upload: 10 Mbps
15 €12,40 € BTW excl. /maand

Hoe kan ik deze optie activeren?

Interesse? Om in te tekenen op de optie Internet Boost, vermeld dit bij je bestelling. Zijn je Orange Internet + TV diensten reeds geïnstalleerd? Bel naar onze klantendienst op 5000. Onze medewerkers geven je een antwoord op al je vragen.

Voorwaarden van het aanbod

Met de optie Internet Boost verhoog je de downloadsnelheid van je internetdienst, onder voorbehoud van technische beschikbaarheid op jouw adres.

De eigenschappen variëren afhankelijk van het netwerk dat de klant thuis gebruikt. Om de diensten Internet + TV te leveren, gebruikt Orange de kabelnetwerken van Telenet en van VOO. Als het netwerk van Telenet wordt gebruikt, verschijnt op de factuur Internet Noord. Voor het netwerk van VOO verschijnt op de factuur Internet Zuid.

Wanneer je bij de bestelling van de diensten Internet + TV op deze optie intekent, wordt de optie geactiveerd na installatie en activering van de diensten.

 

Voor het kabelnetwerk Internet Zuid:

De optie Internet Boost wordt geactiveerd op de eerste dag van de maand die volgt op de bestelling en gefactureerd vanaf die dag, op voorwaarde dat de diensten Internet + TV dan al zijn geïnstalleerd en geactiveerd. In geval van opzegging wordt deze optie stopgezet op de eerste dag van de maand na de aanvraag tot stopzetting.

Het gefactureerde bedrag voor de volledige maandelijkse factureringsperiode wordt afgehouden op de volgende factuur, door toepassing van een pro rata die overeenkomt met de datum waarop de optie effectief wordt stopgezet. Om de downloadsnelheid te wijzigen, moet de klant de modem rebooten om de goede werking ervan te garanderen.

 

Voor het kabelnetwerk Internet Noord:

De optie wordt binnen 24 uur na de intekening geactiveerd, op voorwaarde dat de diensten Internet + TV dan al zijn geïnstalleerd en geactiveerd. Om de downloadsnelheid te wijzigen, moet de klant de modem rebooten om de goede werking ervan te garanderen.