Menu

Het netwerk van Orange

Onderweg

Orange investeert voortdurend in zijn netwerk om je een optimale ervaring te bieden. En je volop te laten genieten van 4G waar je ook bent, zelfs in de metro. We rollen ook geleidelijk aan ons 5G-netwerk uit om je de beste streamingervaring te bieden.

Bellen en sms’en via 4G

Tot voor kort werden gesprekken en sms'jes alleen via het 2G- of 3G-netwerk gevoerd.

Voortaan kan je ook via het 4G mobiele netwerk bellen/oproepen ontvangen en sms'en uitwisselen dankzij onze VoLTE- (Voice over LTE/4G) en SMS over IP (SMS over Internet Protocol)-oplossingen.

VoLTE zorgt voor een snellere gespreksverbinding, betere gesprekskwaliteit en gelijktijdig spraak- en datagebruik. Zo kan je tegelijkertijd bellen en surfen met de snelheid en kwaliteit van 4G. Of je VoLTE en SMS over IP technologie kan gebruiken, hangt af van je smartphone en het land waar je je bevindt.

Ontdek Voice over 4G

4G/5G

Hoewel ons 4G-netwerk al een van de betrouwbaarste verbindingen voor mobiel internet biedt, willen we tegemoetkomen aan de steeds hogere eisen voor het bekijken van je favoriete series of het streamen van je games waar je ook bent.

Daarom zijn we druk bezig met de uitrol van ons 5G-netwerk in België, zodat je kan genieten van een verhoogde snelheid en stabiliteit.

Met 5G surf je tot 3 keer sneller dan met 4G, met een compatibele smartphone in gebieden waar 5G al operationeel is. Goed nieuws, 5G is gratis inbegrepen in al onze tariefplannen.

Test je netwerk

Bellen, sms'en en surfen in het buitenland

Orange wijkt niet van je zijde, zelfs niet op reis.

Onze opties en tips geven je de tijd ten volle te genieten van elk moment van je reis in het buitenland.

Of je VoLTE en SMS over IP technologie kan gebruiken, hangt van uw smartphone en het land waar u zich bevindt. Meer informatie

Ontdek onze internationale oplossingen

Wist jij dat?

Niets gaat verloren

Bijna alles wordt gerecupereerd. Ook voor het afval dat voortvloeit uit onze netwerkinfrastructuur. Omdat we ons afval systematisch traceren, kan 10.000 ton afgedankte batterijen voor 99,8% worden gerecycleerd. Bovendien geven wij de voorkeur aan loodbatterijen, omdat die beter recyleren.

Samen aan een duurzame wereld bouwen.