Wat is er nieuw?

Orange-netwerk nu ook beschikbaar in de metro!
Geen of een ondermaatse ontvangst terwijl je met de metro reist? Die tijden zijn voorbij. Geniet nu van het beste netwerk wanneer je daar het meeste nood aan hebt.

Test je netwerk

 

Nieuw: bellen via wifi en 4G

Bellen via wifi (VoWIFI) en via 4G (VoLTE) zijn de laatste innovaties van het bestaande Orange-netwerk. Als je beschikt over een compatibele smartphone en tariefplan, kan je van deze technologie gebruikmaken.

Meer info over bellen via wifi

VoLTE (Voice over LTE/4G) betekent dat je kan bellen via het 4G-netwerk. Voordien gebeurden oproepen via het 2G- of 3G-netwerk. Wat betekent dit voor jou? Je wordt sneller verbonden en de geluidskwaliteit is beter. Bovendien kan je dan tegelijk bellen en aan 4G-snelheid op het mobiele internet surfen op je smartphone.

Meer info over bellen via 4G

Overal 4G, voor iedereen

Bekijk de dekking van het netwerk

 

 

Proef van 4G+

Hoewel ons 4G-netwerk al een van de betrouwbaarste verbindingen voor mobiel internet biedt, willen we tegemoetkomen aan de steeds hogere eisen van onze klanten. Daarom zijn we druk bezig met de uitrol van ons 4G+ netwerk. Dankzij 4G+ surf je nog sneller (downloadsnelheden tot 225 Mbps) met een compatibele smartphone. 4G+ dekt al 62,9 % van de bevolking en is gratis inbegrepen bij al onze tariefplannen.

 

 

Bellen zonder grenzen

Orange is de eerste Europese operator die je ononderbroken oproepen garandeert wanneer je de Belgisch-Luxemburgse grens oversteekt. De verbinding wordt automatisch overgedragen tussen de respectievelijke netwerken.

Dankzij Orange geniet je van de sterktes van een internationale groep waardoor je wereldwijd toegang hebt tot het beste netwerk en de laatste technologieën van de Orange-groep.

 

Kristalhelder bellen dankzij HD Voice

De kwaliteit van je oproepen is een prioriteit, dat spreekt voor zich. Daarom lanceerden we als eerste de HD Voice-technologie.

Het resultaat? Je gesprekken klonken nog nooit zo helder en storende geluiden op de achtergrond worden vlekkeloos weggewerkt. HD Voice 'codeert' het geluid, en dan vooral de hoge en lage frequenties, veel beter zodat het haast lijkt alsof jij en je gesprekspartner zich in dezelfde ruimte bevinden.

Probeer het zelf uit. De meeste oproepen op het netwerk van Orange zijn in HD-kwaliteit!