Maak jezelf het leven nog makkelijker: bel met je gsm onbeperkt in België!

Met deze mobiele optie bel je onbeperkt met je gsm, tussen 16 en 8 uur en in het weekend en op feestdagen, naar vaste en mobiele nummers in België. Daarbuiten wordt het normale tarief van het tariefplan aangerekend.

Voor Orange-klanten met een abonnement.

3 €2,48 € BTW excl. /maand

Hoe kan ik deze optie activeren?

Interesse? Bij je bestelling van je Internet + TV-diensten zal je kunnen intekenen op de optie Evening&Weekend of rechtstreeks in je Klantenzone, in een van onze shops of bij onze klantendienst op het nummer 5000.

Het is mogelijk om deze optie te activeren op elk van je abonnementen, op voorwaarde dat ze onder hetzelfde klantennummer op je factuur staan. De prijs van de optie wordt verrekend per abonnement.

Voorwaarden van het aanbod

Algemene voorwaarden

Deze mobiele optie is voorbehouden aan particuliere Orange Internet + TV-klanten met een mobiel abonnement bij Orange.

De prijs van deze optie is geldig voor een enkel mobiel abonnement. Je kan deze optie op al je mobiele abonnementen activeren, op voorwaarde dat die onder hetzelfde klantnummer op je factuur verschijnen.

De gratis beltijd is niet geldig voor premiumdiensten die worden aangeboden door speciale nummers, zoals de nummers die beginnen met 09xx of 070. Om een optimale netwerkkwaliteit te waarborgen, kan het zijn dat we je oproep na 3 uur onderbreken. Daarna kan je opnieuw bellen.