Menu

Overstappen naar Orange

Easy switch

 

Ben je momenteel bij een andere operator?

Geen zorgen, Orange regelt kosteloos alle benodigde stappen om de overdracht van uw internet-, mobiele abonnement en tv-diensten van je vorige operator naar Orange te verzorgen.

Word Orange

Zorgeloos van operator veranderen

Easy Switch omvat de volgende diensten:

 • Gsm-abonnement
 • Vaste lijn
 • Flybox
 • Internetabonnement
 • Tv-abonnement

 

Om van de Easy Switch-procedure te genieten hebben we enkel deze informatie van jou nodig:

 • Je huidige klantennummer
 • Je Easy Switch ID
big data

  Goed om te weten

Je Easy Switch-ID en klantnummer vindt je terug op de factuur of in de klantenzone of mobiele app van je huidige operator. Je kan ook de klantendienst van je vorige operator bellen.. Op zoek naar je Easy-Switch-ID van Orange? Bel ons op het gratis nummer 5000 met je mobiele telefoon of 02 745 95 00 met een andere telefoon.
Weet je niet waar je jouw Easy Switch-ID kan vinden? Klik hier

Orange

De voordelen van Easy Switch

Eenvoud

Easy Switch is gemakkelijk en automatisch. Orange doet de opzeg en overdracht van je diensten.

Veiligheid

Easy Switch garandeert een efficiënte stopzetting en vermijdt op die manier dubbele facturering.

Continuïteit

Orange contacteert rechtstreeks jouw huidige operator voor een overgang zonder onderbrekingen in je internet en tv.

  Om van de Easy Switch-procedure te kunnen genieten, moet u minstens één internet-, televisie- of Flybox-dienst bij een andere operator hebben. MISSING items? Door uw contract met Orange te ondertekenen, tenzij u beslist om geen gebruik te maken van Easy Switch, geeft u Orange het mandaat om uw contract met uw huidige operator in uw naam te beëindigen.

  De procedure: met de Easy Switch-procedure kan Orange de overstap van uw huidige operator naar onze diensten afhandelen. U kunt aangeven hoeveel dagen u wilt dat de diensten van uw huidige operator actief blijven nadat de Orange-diensten zijn geïnstalleerd.

  Compensaties: In bepaalde gevallen wordt een compensatie voorzien wanneer de Easy Switch procedure wordt toegepast: Er wordt een automatische compensatie voorzien indien de afspraak met de technicus niet wordt nagekomen (€ 30), alsook een compensatie van € 10 per kalenderdag indien de dienst onderbroken is. De Klant kan ook een vergoeding van €6 per dag vertraging vragen als de dienst niet is geactiveerd op de gevraagde datum. De vergoeding(en) zullen worden gecrediteerd op de eerstvolgende factuur die op naam van de Klant wordt opgesteld.

  Communicatie: Tijdens de Easy Switch procedure worden klanten via verschillende berichten op de hoogte gebracht van de vooruitgang van de procedure: ze ontvangen een eerste notificatie-sms wanneer de aanvraag wordt ontvangen door hun huidige operator. Zodra de procedure succesvol is afgerond, ontvang je ook een melding. Als de procedure niet succesvol is, neemt Orange contact met je op om de juiste oplossing te vinden.

  • De diensten die je op het moment van de overstap nog bij je vorige operator gebruikt, moeten betaald worden.
  • Enkele praktische informatie over de opnames van TV uitzendingen, e-mailadressen of inhoud opgeslagen in de cloud van uw huidige operator.
  • Bij een overstap van Orange naar hey! of van hey! naar Orange, kunnen de internetdiensten niet gelijktijdig werken. hey! En Orange maken gebruik vandezelfde netwerk wat het gebruik van Easy Switch niet mogelijk maakt.
  • Easy Switch is niet van toepassing als je verhuist zonder van operator te veranderen.