Menu

International options - NL

Internationaal bellen

Onze internationale opties

 

Bellen, sms'en en mms'en vanuit België naar het buitenland. 

Ontdek onze maandelijkse opties of eenmalige passen en bel, sms en surf bijzonder voordelig. 

Internationale tarieven en zones in detail
Opties en herlaadkaarten voor internationaal gebruik

Een internationale pass op maat van jouw behoeften

Wat voor soort optie heb je nodig?

Onze opties:

Bel of sms je vaak vanuit België naar een of meerdere andere landen?

Activeer één van onze maandelijkse opties en sms en bel goedkoop naar het buitenland.

Meer info over onze zones en tarieven? Bekijk de volledige lijst van onze tarieven per zone

Onze prepaidoplossingen:

Bel of sms je vaak naar een of meerdere buitenlandse bestemmingen vanuit België?

Activeer een van onze prepaidoplossingen (31 dagen geldig) en sms en bel voor bijna geen geld naar het buitenland.

Meer info over onze zones en tarieven? Bekijk de volledige lijst van onze tarieven per zone

Opties activeren of deactiveren?

Eenvoudig je opties beheren

In je my Orange app :

In de rubriek “Mijn producten beheren”, klik op “Opties beheren”, in “Opties toevoegen” selecteer je “Ik ga op reis”. 

My Orange

In je Klantenzone: 

In het onderdeel “Mijn producten”, klik op “Opties beheren”, selecteer  “Opties en diensten toevoegen” en kies “ik ga op reis”.

Mijn klantenzone

  Voor 5,95 € of 3 € per maand bel je voordelig naar het buitenland. Afhankelijk van het land waarnaar je belt, kan je tot 85 % op het standaardtarief besparen. De korting is enkel geldig voor oproepen naar vaste en mobiele nummers in het buitenland, niet voor sms'jes. Oproepen naar speciale nummers zijn niet inbegrepen bij de aanbieding. Elke oproep wordt per seconde gefactureerd vanaf seconde 61. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw. 

  Best Destinations Plus is een optie van 20 € per maand incl. btw met: 

  • 1000 belminuten van België naar de Europese Unie (EU) en Best Destinations 

  • 1000 belminuten in roaming van de EU naar de Best Destinations of van de Best Destinations naar de EU en de Best Destinations 

  • 1000 sms’en van België naar de EU en de Best Destinations of in roaming van de EU naar de Best Destinations of van de Best Destinations naar de EU en de Best Destinations 

  • 1 GB surfvolume in de Best Destinations 

  Oproepen naar speciale nummers zijn niet inbegrepen bij de aanbieding. 

  Deze maandelijkse optie wordt elke maand automatisch verlengd. De optie kan uitgeschakeld worden in de My Orange-app (Tarief en opties > Opties beheren > Actieve opties). 

  Deze optie moet worden gecombineerd met een gsm-abonnement van Orange. 

  Als je het surfvolume van deze optie overschrijdt, betaal je de standaard roamingtarieven. Meer informatie over onze zones, prijzen en opties/passes voor roaming vind je hier (pdf)

  Met deze optie krijg je voor 5 euro 90 minuten om te bellen vanuit België naar Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, Roemenië en Polen. Deze belminuten zijn 31 dagen geldig. Om de optie te activeren, ga naar de My Orange-app, je Klantenzone of toets #123*4431# in, tik op de beltoets en volg de instructies op het scherm. De prijs van de optie wordt van je belwaarde afgehouden. 

  Dit is een optie die enkel beschikbaar is voor Orange-klanten met een herlaadkaart Tempo Easy, Tempo Touch of Tempo Giga. Mobiele oproepen naar speciale nummers en naar andere bestemmingen zijn niet inbegrepen in de optie en worden aangerekend volgens het geldige tarief van de zone. 

  Oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de eerste minuut en gelden. De belminuten zijn 31 dagen geldig of tot ze zijn opgebruikt. Als je deze bundel opgebruikt hebt, word je gefactureerd volgens het geldige tarief van deze zone. Je kan de optie opnieuw kopen voor 5 euro voor 31 dagen. 

  Met de optie 30 min naar Orange D.R.. Congo krijg je voor maar 5 euro 30 belminuten die 31 dagen geldig zijn. Om de optie te activeren, ga naar de My Orange-app, je Klantenzone of toets #123*4432# in, tik op de beltoets en volg de instructies op het scherm. De prijs van de optie wordt van je belwaarde afgehouden. Optie zonder contract, voorbehouden aan de mobiele klanten met een herlaadkaart van Orange. 

  De optie telt voor alle oproepen van België naar mobiele nummers van Orange D.R. Congo die beginnen met de volgende nummerreeksen: 24389, 24385, 24384, 24380. Oproepen naar mobiele nummers die beginnen met een andere nummerreeks, naar andere operatoren, naar speciale nummers en naar andere bestemmingen zijn niet inbegrepen bij de optie en worden gefactureerd volgens het tarief van die zone. 

  Oproepen per seconde afgetrokken na de eerste minuut. De belminuten zijn 31 dagen geldig of tot ze zijn opgebruikt. Als je je bundel overschrijdt, word je gefactureerd volgens het geldende tarief in die zone, of je koopt een nieuwe optie voor 5 euro voor 31 dagen. 

  Met de optie 120 min naar Marokko krijg je voor 9 euro 120 belminuten naar mobiele en vaste nummers in Marokko. Deze belminuten zijn 31 dagen geldig. Om de optie te activeren, ga naar de My Orange-app, je Klantenzone of toets #123*4433# in, tik op de beltoets en volg de instructies op het scherm. De prijs van de optie wordt van je belwaarde afgehouden. Enkel voor Orange-klanten met een herlaadkaart. Oproepen naar speciale nummers en naar andere bestemmingen zijn niet inbegrepen bij de optie en worden aangerekend volgens het geldige tarief. Oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de eerste minuut. De belminuten zijn 31 dagen geldig of tot ze zijn opgebruikt. Als je deze bundel opgebruikt hebt, word je gefactureerd volgens het geldige tarief van deze zone. Je kan de optie opnieuw kopen voor 9 euro voor 31 dagen.

  Nog meer voordelen

  Orange helpt je

  Alle tarieven

  Benieuwd naar onze tarieven in en naar het buitenland? Gebruik onze tool voor roaming en internationaal. 

  Roaming

  Bellen of gebeld worden, sms'jes en mms'jes versturen of ontvangen en mobiel surfen in het buitenland.