Menu

Prepaid option - Data boost - NL

Herlaadkaarten opties

Meer surfvolume

 

Ben je op een festival en wil je weten hoe laat jouw favoriete artiest speelt? Of je deelt je concertvideo's met je vrienden en je hebt bijna geen data meer? 

Geen probleem, je kan in een paar klikken extra surfvolume kopen tegen een lage prijs

 

Vanaf

2 € per aanvulling

Ons aanbod

Je surfvolume aanvullen

Als het surfvolume van je herlaadkaart op is, kan je jouw gegevens op elk moment aanvullen met onze opwaardering van het surfvolume.

Een optie activeren of deactiveren?

Beheer jouw opties

 

Je kan jouw opties eenvoudig activeren en deactiveren: 

 

Via de My Orange-app:

In « Tarief en opties »

My Orange

 

Via je Klantenzone:

In de rubriek « Mijn tariefplan »

Klantenzone

 

Het bedrag van je opwaardering wordt van je beltegoed van je herlaadkaart afgeschreven.

  500 MB en 1GB 31 dagen geldig
  Je beschikt over een surfvolume van 500 MB of 1 GB voor je Orange-herlaadkaart dat gedurende 31 dagen geldig is. Je ontvangt een waarschuwing wanneer je surfvolume 80 % en volledig opgebruikt is. Eens je surfvolume is opgebruikt, kom je op een pagina terecht waarop je het surfvolume kan herladen. Indien je het surfvolume niet opgebruikt of opnieuw activeert, vervalt het na 31 dagen.
   
  1GB 24 uren geldig
  De optie 1 GB voor 2 euro is 24u geldig vanaf het moment van aankoop. De maximale hoeveelheid gegevens die uw tariefplan kan bevatten is 20 GB. Betalingen voor deze opties worden van uw bestaande beltegoed afgeschreven.
   
  1.5GB 7 dagen geldig

  De optie 1,5 GB voor 5 euro is 7 dagen geldig vanaf het moment van aankoop. De maximale hoeveelheid gegevens die uw tariefplan kan bevatten is 20 GB. Betalingen voor deze opties worden van uw bestaande beltegoed afgeschreven.