Mijn oude gsm inruilen tegen de beste prijs

Zin in een upgrade van je smartphone? Verwen jezelf met een nieuwe gsm in een Orange-shop en breng ineens je oude toestel mee. Wij nemen jouw toestel over en zo krijg je ineens een mooie korting op je gloednieuwe smartphone.

Dit bedrag wordt berekend op basis van het merk en het model van je oude toestel en kan oplopen tot 500 €!

Gratis

Beschikbaar in al onze Orange-shops

De prijzen die hieronder vermeld staan, zijn indicatief. De prijs kan elke dag variëren, afhankelijk van de marktwaarde van je toestel.

Jouw droomsmartphone, binnen je budget

topic

Wist je dat je de smartphone van je dromen ook kan afbetalen? Ontdek onze selectie high-end smartphones met gespreide betaling. Stel zelf jouw aanbod samen.

Simuleer je aanbod

MySwap: Altijd het laatste model van mijn favoriete merk op zak

Wil jij steeds het allernieuwste smartphonemodel? Of wil je weten hoeveel je smartphone over enkele maanden nog waard zal zijn?

Dan is MySwap iets voor jou! Wanneer je een nieuwe smartphone koopt, geeft Orange je de garantie dat het je toestel binnen 12 of 24 maanden tegen 50 of 40 % van de aankoopprijs overneemt. Op die manier spaar je geld uit dat je onmiddellijk in een nieuwer model kan investeren.

Voor alle Orange-klanten met een abonnement  (uitgezonderd Zen-abonnement)

3 € /maand

Vind een Orange-shop

Voordelen

 

Overname aan 40 % tot 50 % van de aankoopprijs

 

De terugname gebeurt in je vertrouwde Orange-shop

 

Je kan op elk moment een nieuwe smartphone kopen tegen een voordelige prijs.

 

Grotere overnameprijs dan op de klassieke recyclingmarkt.

Hoe werkt het?

 1. Kies een compatibele smartphones uit ons aanbod.
 2. Activeer de optie op je abonnement. Activeren kan enkel in een Orange-shop. De optie kost 3 euro per maand.
 3. Binnen 24 maanden na de activering van je optie MySwap kan je je smartphone vervangen door een nieuwer model.
 4. Je krijgt dan het overnamebedrag van je oude smartphone om een nieuwer model te kopen: je krijgt 40 % tot 50 % van de aankoopprijs terug.

Voorbeeld: je smartphone kostte bij de aankoop 700 euro. Wanneer je je toestel binnen 12 maanden binnenbrengt, krijg je er dankzij deze optie nog 350 euro voor. Tussen maand 13 en 24 krijg je er nog 280 euro voor.

Voorwaarden

Voorwaarden

Voorwaarden op het moment van inschrijving

 • De optie is beschikbaar voor alle abonnees met een My-tariefplan of een dierenformule (uitgezonderd Zen-abonnement).
 • De optie is geldig op een selectie 4G-smartphones die in een Orange-shop te koop worden aangeboden tegen een prijs van minstens 299,99 euro.
 • Deze optie moet geactiveerd worden op de dag van aankoop van een nieuwe smartphone of binnen 6 dagen erna.
 • Intekenen op deze optie kan alleen in een Orange-shop.

Voorwaarden bij de terugname

 • De datum van intekening op de optie bepaalt hoeveel procent van de aankoopprijs je terugkrijgt:
  • Binnen 12 maanden (dag 1 tot dag 365) = 50 % van de aankoopprijs van de smartphone.
  • Van maand 13 tot maand 24 (dag 366 tot dag 730) = 40 % van de aankoopprijs van de smartphone.
 • Enkel de smartphone (het imei-nummer – serienummer van je toestel – geldt hierbij als bewijs) die door de optie gedekt wordt, kan volgens de hierboven aangehaalde voorwaarden worden teruggenomen. De uitzondering op die regel is als je een andere smartphone hebt gekregen, in het licht van de verzekering/reparatie van Orange.
 • Bij verzekering/reparatie volstaat het om de bewijzen van de vervanging van je toestel mee te brengen. Daarop staat het imei-nummer van de smartphone waarmee je op de optie MySwap hebt ingetekend en het imei-nummer van je nieuwe smartphone. Merk op dat de datum van intekening die datum blijft waarop je met de eerste smartphone hebt ingetekend, en dat het terugnamebedrag wordt berekend op basis van de prijs van de eerste smartphone en niet op basis van de prijs van het vervangtoestel.

  Voorbeeld: je smartphone kostte bij de aankoop 700 euro. Wanneer je je toestel binnen 12 maanden binnenbrengt, krijg je er dankzij deze optie nog 350 euro voor. Tussen maand 13 en 24 krijg je er nog 280 euro voor.

 • De smartphone wordt enkel teruggenomen volgens de hierboven aangehaalde voorwaarden, als hij geen schade vertoont en behoorlijk werkt (om nog meer zekerheid in te bouwen, teken in op Orange Insurance en/of trakteer jezelf op een accessoire om je toestel te beschermen).
 • Het totale bedrag van de nieuwe aankoop moet minstens even hoog zijn als de waarde van de aankoopbon en kan ook gebruikt worden om meerdere artikels aan te kopen (smartphone, accessoires, enz.).
 • De oude smartphone moet teruggenomen worden op de aankoopdag van de nieuwe smartphone (en eventuele accessoires).

Merk op:

 • Heb je, in combinatie met een abonnement, je smartphone aan een lagere prijs aangekocht; dan wordt het percentage berekend op de originele prijs van je toestel en niet op de verlaagde prijs die je dankzij je abonnement kreeg.
 • De maximumduur van deze optie is 24 maanden. Daarna wordt de optie automatisch gedeactiveerd en wordt er geen 3 euro per maand meer gefactureerd.
 • De optie wordt automatisch gedeactiveerd bij de terugname van de smartphone.
 • Indien je lijn meer dan een maand onafgebroken verbroken is, wordt de optie automatisch gedeactiveerd. De optie kan dan niet meer gereactiveerd worden op de smartphone in kwestie.

Klik hier om de volledige voorwaarden van dit aanbod te kennen