Recycleer je gsm

Verwen jezelf met een nieuwe gsm in een Orange-shop en breng ineens je oude toestel terug. Het overnamebedrag wordt afgehouden van je nieuwe aankoop. Dit bedrag wordt berekend op basis van het merk en het model van je oude toestel en kan oplopen tot 500 €!

De prijzen die hieronder vermeld staan, zijn indicatief. De prijs kan elke dag variëren, afhankelijk van de marktwaarde van je toestel.

Ga naar je dichtstbijzijnde Orange-shop om te genieten van dit overnamevoordeel.

Vind een Orange-shop

MySwap

Heb je een favoriet merk van smartphone waarvan je altijd het nieuwste model met de nieuwste technologieën wil? Of wil je weten hoeveel je smartphone over enkele maanden nog waard zal zijn?

Dan is MySwap iets voor jou! Wanneer je een nieuwe smartphone koopt, geeft Orange je de garantie dat het je toestel binnen 12 of 24 maanden tegen 50 of 40 % van de aankoopprijs terugneemt. Het geld dat je op die manier uitspaart, kan je onmiddellijk in een nieuwer model investeren.

Voor alle Orange-klanten met een abonnement  (uitgezonderd Zen-abonnement)

3 € /maand

Vind een Orange-shop

Voordelen

 • Op het moment van terugname garanderen we dat we je 50 % van de originele aankoopprijs van je smartphone teruggeven binnen 12 maanden of 40 % tussen maand 13 en 24. Bovendien gebruik je dat bedrag om diezelfde dag een nieuwer model te kopen.
 • De terugname van je smartphone gebeurt gewoon in de dichtstbijzijnde Orange-Shop.
 • Je krijgt meer geld terug voor je toestel dan je op de klassieke recyclingmarkt zou krijgen.
 • Je kan op elk moment een nieuw toestel aankopen tegen een voordelige prijs binnen de 24 maanden na de activering van deze optie.
 • Je koopt altijd de nieuwste smartphone met de nieuwste technologie tegen een spotprijsje.

Hoe werkt het?

 1. Kies een van de compatibele smartphones uit het aanbod van Orange. De aanbieding is ook geldig voor bepaalde smartphones die met een abonnement tegen een verlaagde prijs worden verkocht. Benieuwd welke smartphones allemaal compatibel zijn met MySwap? Ontdek het hier!
 2. Heb je een herlaadkaart, een Zen-abonnement of ben je nog geen klant bij Orange? Kies dan voor een van onze voordelige abonnementsformules. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van tariefplannen.
 3. Activeer de optie op je abonnement. Activeren kan enkel in een Orange-shop. De optie kost 3 euro per maand.
 4. Binnen 24 maanden na de activering van je optie MySwap kan je je smartphone vervangen door een nieuwer model.
 5. Je krijgt dan het gewaarborgd bedrag van je oude smartphone om een nieuwer model te kopen: je krijgt 50 % van de aankoopprijs terug wanneer je je toestel binnen 12 maanden binnenbrengt (dag 1 tot dag 365). Tussen maand 13 en maand 24 (dag 366 tot dag 730) krijg je nog 40 % van de aankoopprijs terug.

Voorbeeld: je smartphone kostte bij de aankoop 700 euro. Wanneer je je toestel binnen 12 maanden binnenbrengt, krijg je er dankzij deze optie nog 350 euro voor. Tussen maand 13 en 24 krijg je er nog 280 euro voor.

Voorwaarden

Voorwaarden

Voorwaarden op het moment van inschrijving

 • De optie is beschikbaar voor alle abonnees met een My-tariefplan of een dierenformule (uitgezonderd Zen-abonnement).
 • De optie is geldig op een selectie 4G-smartphones die in een Orange-shop te koop worden aangeboden tegen een prijs van minstens 299,99 euro.
 • Deze optie moet geactiveerd worden op de dag van aankoop van een nieuwe smartphone of binnen 6 dagen erna.
 • Intekenen op deze optie kan alleen in een Orange-shop.

Voorwaarden bij de terugname

 • De datum van intekening op de optie bepaalt hoeveel procent van de aankoopprijs je terugkrijgt:
  • Binnen 12 maanden (dag 1 tot dag 365) = 50 % van de aankoopprijs van de smartphone.
  • Van maand 13 tot maand 24 (dag 366 tot dag 730) = 40 % van de aankoopprijs van de smartphone.
 • Enkel de smartphone (het imei-nummer – serienummer van je toestel – geldt hierbij als bewijs) die door de optie gedekt wordt, kan volgens de hierboven aangehaalde voorwaarden worden teruggenomen. De uitzondering op die regel is als je een andere smartphone hebt gekregen, in het licht van de verzekering/reparatie van Orange.
 • Bij verzekering/reparatie volstaat het om de bewijzen van de vervanging van je toestel mee te brengen. Daarop staat het imei-nummer van de smartphone waarmee je op de optie MySwap hebt ingetekend en het imei-nummer van je nieuwe smartphone. Merk op dat de datum van intekening die datum blijft waarop je met de eerste smartphone hebt ingetekend, en dat het terugnamebedrag wordt berekend op basis van de prijs van de eerste smartphone en niet op basis van de prijs van het vervangtoestel.

  Voorbeeld: je smartphone kostte bij de aankoop 700 euro. Wanneer je je toestel binnen 12 maanden binnenbrengt, krijg je er dankzij deze optie nog 350 euro voor. Tussen maand 13 en 24 krijg je er nog 280 euro voor.

 • De smartphone wordt enkel teruggenomen volgens de hierboven aangehaalde voorwaarden, als hij geen schade vertoont en behoorlijk werkt (om nog meer zekerheid in te bouwen, teken in op Orange Insurance en/of trakteer jezelf op een accessoire om je toestel te beschermen).
 • Het totale bedrag van de nieuwe aankoop moet minstens even hoog zijn als de waarde van de aankoopbon en kan ook gebruikt worden om meerdere artikels aan te kopen (smartphone, accessoires, enz.).
 • De oude smartphone moet teruggenomen worden op de aankoopdag van de nieuwe smartphone (en eventuele accessoires).

Merk op:

 • Heb je, in combinatie met een abonnement, je smartphone aan een lagere prijs aangekocht; dan wordt het percentage berekend op de originele prijs van je toestel en niet op de verlaagde prijs die je dankzij je abonnement kreeg.
 • De maximumduur van deze optie is 24 maanden. Daarna wordt de optie automatisch gedeactiveerd en wordt er geen 3 euro per maand meer gefactureerd.
 • De optie wordt automatisch gedeactiveerd bij de terugname van de smartphone.
 • Indien je lijn meer dan een maand onafgebroken verbroken is, wordt de optie automatisch gedeactiveerd. De optie kan dan niet meer gereactiveerd worden op de smartphone in kwestie.

Klik hier om de volledige voorwaarden van dit aanbod te kennen