Mijn oude gsm inruilen tegen de beste prijs

Zin in een upgrade van je smartphone? Verwen jezelf met een nieuwe gsm in een Orange-shop en breng ineens je oude toestel mee. Wij nemen jouw toestel over en zo krijg je ineens een mooie korting op je gloednieuwe smartphone.

Dit bedrag wordt berekend op basis van het merk en het model van je oude toestel en kan oplopen tot 500 €!

Door je oude toestel naar een Orange-shop te brengen, geven wij je een aankoopbon met de waarde van je toestel, de interessantste overnameprijs op de markt!

Bovendien schenken we voor ieder toestel 2 € aan de vzw Natuurpunt.

Gratis

Beschikbaar in al onze Orange-shops

De prijzen die hieronder vermeld staan, zijn indicatief. De prijs kan elke dag variëren, afhankelijk van de marktwaarde van je toestel.

Bekijk onze video

€10 extra buyback voorwaarden

€10 buyback waarde extra bij de overname van je huidig GSM toestel, Actie geldig van 01/08/2020 tot 9/11/2020.

Krijg €10 extra overname korting bij het inruilen van je huidig GSM toestel in onze Orange-shop. Enkel geldig bij aankoop van een nieuwe smartphone in eenzelfde Orange shop op de dag van inruiling van je oude toestellen en aankoop van het nieuwe toestel, niet verenigbaar met andere aanbiedingen. Info en voorwaarden in de winkel of op orange.be/gsmovername

Maximum 5 toestellen inruilbaar voor deze actie, korting geld per persoon en per nieuw aangekochte smartphone.

Niet uitbetaalbaar in cash.

Aanbod beperkt tot maximum 1500 klanten. In geval van vermoeden van fraude of misbruik van de actie door enkele of meerdere klanten, kan Orange deze actie onmiddellijk stopzetten.

Orange behoud zich het recht om een toestel al dan niet terug te nemen.