Mijn oude gsm inruilen tegen de beste prijs

Zin in een upgrade van je smartphone? Verwen jezelf met een nieuwe gsm in een Orange-shop en breng ineens je oude toestel mee. Wij nemen jouw toestel over en zo krijg je ineens een mooie korting op je gloednieuwe smartphone.

Dit bedrag wordt berekend op basis van het merk en het model van je oude toestel en kan oplopen tot 500 €!

Gratis

Beschikbaar in al onze Orange-shops

De prijzen die hieronder vermeld staan, zijn indicatief. De prijs kan elke dag variëren, afhankelijk van de marktwaarde van je toestel.

10 € extra overnamewaarde bij de overname van je huidig gsm-toestel

Actievoorwaarden: krijg 10 € extra overname korting bij het inruilen van je huidig gsm-toestel in onze Orange-shop. Enkel geldig bij aankoop van een nieuw toestel in je Orange-shop, niet verenigbaar met andere aanbiedingen. Actie geldig van 03/05/2019 tot 31/05/2019.
Maximum 10 toestellen inruilbaar voor deze actie. 1 overname / korting per persoon en per nieuw aangekochte smartphone. Niet uitbetaalbaar in cash. Deze korting van €10 is enkel geldig in eenzelfde shop op de dag van inruiling van je oude toestellen en gelijktijdige aankoop van je nieuwe smartphone. Aanbod beperkt tot maximum 1000 klanten. In geval van vermoeden van fraude of misbruik van de actie door enkele of meerdere klanten, kan Orange deze actie onmiddellijk stopzetten. Orange behoudt zich het recht om een toestel al dan niet terug te nemen.

Jouw droomsmartphone, binnen je budget

topic

Wist je dat je de smartphone van je dromen ook kan afbetalen? Ontdek onze selectie high-end smartphones met gespreide betaling. Stel zelf jouw aanbod samen.

Simuleer je aanbod