Gespreid betalen

Betaal op je eigen tempo

Let op, geld lenen kost ook geld

Smartphones op afbetaling

Koop nu je droomsmartphone en betaal hem in je eigen tempo

Een Samsung Galaxy S8, een iPhone 7, een Huawei P10, een iPhone 8 of zelfs de nieuwste iPhone Xs in meerdere keren betaald? Dankzij een spreiding van betaling is het mogelijk. Koop je telefoon op krediet met een rente van 0%. Je kan je smartphone meteen gebruiken én tegelijk je budget onder controle houden.

Heb je een vraag over gespreid betalen?
Vind het antwoord hier
!

Bekijk de video

Spreid de betalingen van je smartphone

Wil je een nieuwe smartphone met abonnement en de volledige prijs niet meteen betalen? Deze aanbieding kan voor jou een oplossing zijn.

Ga naar je dichtstbijzijnde Orange-shop om het volledige aanbod te ontdekken. Onze medewerkers helpen je met plezier verder.

De vermelde prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen.

Heb je een andere vraag over gespreid betalen? We antwoorden hier!

De voordelen van ons aanbod

Orange - Gespreid betalen

Orange - Etalement de paiement

Een praktisch voorbeeld:

Samsung Galaxy S20+ met Go Plus-abonnement

Volledige aankoopprijs 999,95 €
- korting met Go Plus-abonnement 200 €
- te betalen voorschot 9.15 €
= te lenen totaalbedrag aan 0 % JKP 790,80 €
(24 maanden x 32,95 €)
= totaalbedrag te betalen per maand (lening + abonnement) 52,95 €
(32,95 € voor de smartphone, 20 € voor het Go Plus-abonnement)

Je Orange-shop helpt je op weg

Op zoek naar een specifiek toestel en tariefplan? De verkopers in onze shops helpen je op weg met een aangepast plan voor gespreide betaling, volledig op jouw maat. Op basis van je gewenst abonnement, je gewenste smartphone en het bedrag dat je op voorhand wil betalen, kunnen zij je een aangepast plan voor gespreide betaling voorstellen.

Vind je dichtstbijzijnde Orange-shop

Algemene voorwaarden

Let op, geld lenen kost ook geld

Lening op afbetaling onderworpen aan de wet op het consumentenkrediet en bestemd voor de aankoop van een mobiel toestel. Representatief voorbeeld: JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) van 0 %, vaste jaarlijkse debetrentevoet van 0 %. Lening op afbetaling van 829,92 € voor een smartphone - terugbetaalbaar door middel van 24 maandaflossingen van 34,58 €. Verplicht voorschot van 9 €. Totaalbedrag te betalen: 829,92 €. Contante prijs: 838,92 €. Deze prijzen zijn inclusief btw.

Opgelet: gespreid betalen is alleen beschikbaar in de Orange-verkooppunten onder voorbehoud van aanvaarding van het kredietdossier door Alpha Credit n.v., kredietgever, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v. Adverteerder: Orange NV, agent in nevenfunctie, Bourgetlaan 3, 1140 Evere, Brussels, btw-nummer BE0456.810.810, RPR Brussel. Aanbevolen verkoopprijs, recyclagepremie van 0,05 €, Auvibel en Bebat inbegrepen. Meer info en voorwaarden in de winkel.