Menu
Blog

National Geographic in het tv-pakket van Orange: jouw dagelijkse portie ontspanning

Fun

Voel je na een dag hard werken de drang om de weidse natuur in te trekken? Ver hoef je niet te gaan. Nestel jezelf comfortabel op de sofa, neem de afstandsbediening erbij en zap naar de twee zenders National Geographic en National Geographic Wild (vroeger Nat Geo en Nat Geo Wild). Beide zenders zitten namelijk gratis inbegrepen in ons Love Trio-pack.

25.09.2020 Maité Delgado

National Geographic: een sprankelende cocktail van wetenschap en geschiedenis

National Geographic pakt dagelijks uit met documentaires rond vier centrale thema's: wetenschap, cultuur, geschiedenis en de grootste mysteries op aarde;

  • In Megastructures wordt de wetenschap onder de loep genomen
  • de reeks Lost Treasures of Egypt laat ons kennismaken met oude culturen
  • documentaires over Hitler nemen ons mee op een reis terug in de tijd
  • de grootste mysteries en rampen worden belicht in o.a.  Air Crash Investigation.

De programma’s zijn altijd authentiek, krachtig en educatief. Onmisbaar voor een leuke tv-avond!

Online National Geographic kijken? Als Love Trio-klant kan je via de Orange TV app je favoriete programma’s ook online kijken waar en wanneer je maar wil!

Ik wil meer info over Love Trio

National Geographic Wild: de zender met de allermooiste dierendocumentaires

De focus van National Geographic Wild (vroeger: Nat Geo Wild), het kleine broertje van National Geographic, ligt op natuur, ecologie en het dierenrijk.
De zender wil zijn kijkers een spiegel voorhouden door te focussen op al het moois hier op aarde en de talrijke gevaren die onze planeet bedreigen.

Een kleine greep uit het spectaculaire aanbod:

  • Animal Fight Club: volg de strijd op leven en dood tussen de beste jagers uit het dierenrijk, met extra aandacht voor hun buitengewone wapenarsenaal, hun pantser en hun dodelijke tactieken.
  • World’s Deadliest Animals: In het dierenrijk is er slechts één regel: eten of gegeten worden. Maak in World’s Deadliest Animals kennis met natuurlijk geboren roofdieren. Deze dieren zijn gebouwd om te jagen en te doden, hetzij met hun intelligentie of hun spieren.
  • Extreme Animal Babies: In dit programma worden de verschillende persoonlijkheden en het gedrag van pasgeboren dieren onthuld. De fascinerende, instinctieve overlevingsstrategieën worden in beeld gebracht, telkens in tal van verrassende situaties.

National Geographic: gratis inbegrepen bij Love Trio

Kan je maar niet genoeg krijgen van de spannende en spectaculaire docu’s van National Geographic? Dan zit je goed bij Orange, want zowel National Geographic als National Geographic Wild zijn inbegrepen in ons Love Trio-pack. Je betaalt er dus geen cent extra voor!

Met Love Trio geniet je van onbeperkt vast internet, digitale tv en mobiele telefonie en internet voor een superscherpe prijs.

Ja, ik wil meer info over Love Trio

Lees ook:

▶️ Disney Plus België: een online filmavondje vol nostalgie
▶️ Ontdek de kinderzenders van Love: kijkplezier voor groot én klein

 

Found this useful? Share with

Maité Delgado
Maité Delgado
Altijd op zoek naar interessante telco nieuwtjes en weetjes, handige apps, tips en tricks om jullie up to date te houden!