Wat is er nieuw?

Orange-netwerk nu ook beschikbaar in de metro!
Geen of een ondermaatse ontvangst terwijl je met de metro reist? Die tijden zijn voorbij. Geniet nu van het beste netwerk wanneer je daar het meeste nood aan hebt.

Test je netwerk

 

Wil je het Orange-netwerk gratis uittesten?

Ontvang een gratis herlaadkaart met 1 GB surfvolume, 500 MB Facebook en Twitter, onbeperkt sms'en en 60 min beltijd. Klik hier om jouw testkaart aan te vragen

Het netwerk van Orange in enkele cijfers

Kwaliteit van het internet

 

Download

Mbps

 

 

Upload

Mbps

 

 

Dekking

 

86% van het dataverkeer verloopt via 4G

 

 

Gesprekskwaliteit

 

Heel weinig
dropped calls :

0,1%
 

 

HD Voice

sinds 2010
 

 

Bronnen : Commsquare report Q4 2017.

Overal 4G, voor iedereen

Volgens de laatste cijfers van BIPT dekt het 4G-netwerk van Orange de volledige Belgische bevolking!

Surf binnenshuis via 4G aan snelheden die geen enkele andere operator je kan bieden dankzij ons netwerk dat binnenshuis 99,4 % van de bevolking dekt.

De mogelijkheden van dit netwerk van de vierde generatie zijn eindeloos, in de auto, op de trein of zelfs op de metro.

Bekijk het kaartje met de 4G-dekking

 

Proef van 4G+

Hoewel ons 4G-netwerk al een van de betrouwbaarste verbindingen voor mobiel internet biedt, willen we tegemoetkomen aan de steeds hogere eisen van onze klanten. Daarom zijn we druk bezig met de uitrol van ons 4G+ netwerk. Dankzij 4G+ surf je nog sneller (downloadsnelheden tot 225 Mbps) met een compatibele smartphone. 4G+ dekt al 62,9 % van de bevolking en is gratis inbegrepen bij al onze tariefplannen.

 

 

Bellen zonder grenzen

Orange is de eerste Europese operator die je ononderbroken oproepen garandeert wanneer je de Belgisch-Luxemburgse grens oversteekt. De verbinding wordt automatisch overgedragen tussen de respectievelijke netwerken.

Dankzij Orange geniet je van de sterktes van een internationale groep waardoor je wereldwijd toegang hebt tot het beste netwerk en de laatste technologieën van de Orange-groep.

 

Kristalhelder bellen dankzij HD Voice

De kwaliteit van je oproepen is een prioriteit, dat spreekt voor zich. Daarom lanceerden we als eerste de HD Voice-technologie.

Het resultaat? Je gesprekken klonken nog nooit zo helder en storende geluiden op de achtergrond worden vlekkeloos weggewerkt. HD Voice 'codeert' het geluid, en dan vooral de hoge en lage frequenties, veel beter zodat het haast lijkt alsof jij en je gesprekspartner zich in dezelfde ruimte bevinden.

Probeer het zelf uit. De meeste oproepen op het netwerk van Orange zijn in HD-kwaliteit!

meilleur réseau orange