Menu
Hulp & Support

Is de decoder compatibel met mijn tv?

De decoder is compatibel met alle types van homecinemasysteem. Voor een klassiek tv-toestel is de tv-decoder standaard in stereo ingesteld. Indien je wil gebruik maken van Dolby Digital geluid (enkel beschikbaar op bepaalde zenders) met je homecinemasysteem, zijn dit de te volgen stappen:

  • Om de Home Cinema HDMI in te stellen, gebruik de instelling Technisch > HDMI > Conversion Audio: standaard (PCM) of geavanceerd (Dolby Digital).
  • Om het homecinemasysteem te verbinden met een optische kabel, gebruik je de instelling Audio > Uitgang S/PDIF (stereo of Dolby Digital).

 

De Orange TV-decoder is 3D-compatibel, maar voorlopig zendt Orange nog geen programma’s in 3D uit.

De tv-decoder is compatibel met 4K-televisies, maar Orange zendt nog geen programma’s in 4K uit.

Orange TV werkt ook op een gewone beeldbuis. De Orange-decoder is voorzien van twee soorten audio/video-uitgangen: een HDMI-uitgang voor HD-televisies en een analoge uitgang (drie RCA-stekkertjes, geel/wit/rood) om oudere toestellen op aan te sluiten (geen SCART-verbinding).

Je tv-decoder heeft een usb-poort die de installateur kan gebruiken om de decoder te updaten.

Er kan geen videorecorder of externe harde schijf op de tv-decoder worden aangesloten. De diensten voor digitale televisie zijn auteursrechtelijk beschermd. Het uitgangssignaal van de tv-decoder is beschermd met een beveiligingssysteem waardoor programma’s niet op een externe harde schijf kunnen worden opgenomen.

Als je een programma wil opnemen, kan je natuurlijk de opnamefunctie van je tv-decoder gebruiken.

Meer uitgebreide informatie vind je in het Help-menu van je tv-decoder.

Heeft deze pagina je verder geholpen?
Een beetje hulp nodig?

Nog meer mogelijkheden