Menu

Om in aanmerking te komen voor een cadeau moeten de peter en de aangebrachte klant voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan het programma.

Alle actieve mobiele klanten van Orange Belgium met een abonnement of herlaadkaart voor particulieren nemen deel aan het Orange Thank You-programma. Niet-mobiele klanten, bedrijven, klanten die een opt-out deden (klanten die niet willen deelnemen) of die niet actief zijn/van wie het contract is opgeschort zijn uitgesloten van deelname.

Iedere vriend die wordt aangebracht en intekent op een mobiel product van Orange voor particulieren (Go-abonnement of herlaadkaart) heeft tot 3 weken om FRIEND en zijn code te sms'en naar 8790. Na die termijn kan het peterschap niet bekrachtigd worden.

Indien de deelnamevoorwaarden nog steeds vervuld zijn 3 maanden na intekening door de aangebrachte klant op een mobiel product van Orange voor particulieren (abonnement of herlaadkaart), krijgen jullie een tweede cadeau. De peter en de aangebrachte klant worden via sms ingelicht.

Heeft deze pagina je verder geholpen?

Onze Orange gebruikers geven je een antwoord op jouw vragen!

Ontdek Tribe, het forum van Orange, een heleboel antwoorden op allerhande vragen verstrekt door onze leden.

Vind je toch geen antwoord op je vraag? Geen nood, stel je vraag meteen aan onze community!

95% kans op een antwoord

2050 geaccepteerde oplossingen

Vind jouw antwoord op Tribe
Communauté Tribe