Menu
Hulp & Support

Wat is gespreid betalen?

Betaal je nieuwe smartphone gespreid

Koop de smartphone van je dromen bij Orange. Bovendien hoef je het bedrag niet in één keer op tafel te leggen dankzij onze formules voor gespreide betaling.

 

Waar kan ik een gespreide betaling aanvragen?

Wil je gespreid betalen? Ga naar een Orange-shop bij jou in de buurt (de formule voor gespreid betalen wordt nog niet online aangeboden).

 

Hoe werkt gespreid betalen?

Wil je liever niet de prijs van je smartphone in één keer betalen? Kies voor een gespreide betaling: hou je budget in evenwicht en krijg een hele mooie korting op voorwaarde dat je het combineert met een smartphone!

De betaling gebeurt dan als volgt:

 1. Je koopt de smartphone waar je je zinnen op hebt gezet.
 2. Je kiest je tariefplan en krijgt een korting op je smartphone (afhankelijk van je abonnement).
 3. Je spreidt het resterende bedrag over 6, 12, 18 of 24 maanden zonder kredietkosten, onder voorbehoud van aanvaarding van je dossier door onze partner Cetelem, een filiaal van Alpha Credit.

Bekijk onze video met de volledige uitleg hier

 

Wat zijn de voordelen van gespreid betalen?

 • Je hoeft niet in één keer een grote som op tafel te leggen om de smartphone van je keuze mee naar huis te nemen: je spreidt de betaling over verschillende maanden.
 • Je betaalt 0 % kredietkosten.
 • Je krijgt dankzij je Orange-abonnement een korting op de totale prijs van je smartphone.

 

Moet ik kredietkosten betalen?

Nee, het voorgestelde krediet voor een gespreide betaling bedraagt 0%. Je betaalt dus exact de prijs die de smartphone je zou kosten als je hem onmiddellijk zou kopen, maar dan gespreid over een aantal maanden.

Opgelet, de gespreide betaling wordt evenwel niet automatisch toegekend. Nadat je je aanvraag hebt ingediend, behoudt onze partner Alpha Credit zich het recht voor je dossier te aanvaarden of niet.

 

Een concreet voorbeeld

Je wenst de iPhone 8 64 GB wil kopen. De aankoopprijs bedraagt 809,99 euro.

 • Je wil intekenen op het abonnement Go Plus, of je hebt er al een
 • Je Go Plus-abonnement levert je 100,19 euro korting op
 • Je betaalt een voorschot van 9 euro
 • Blijft over: 700,80 euro
 • Onder voorbehoud van aanvaarding van je kredietaanvraag moet je voor je smartphone nog 29,20 euro per maand betalen aan 0 % gedurende 24 maanden (29,20 € x 24 maanden = 700,80 €)
 • Je betaalt dus het maandelijks bedrag aan Orange voor je Go Plus-abonnement, en 29,20 euro aan Cetelem voor je gespreide betaling.

 

Verschil tussen een gespreide betaling en een abonnement met Smart Data

De gespreide betaling is een volwaardige formule, die je minder lang aan Orange bindt dan wanneer je een abonnement combineert met Smart Data (12 maanden in plaats van 24 maanden). Orange biedt je die mogelijkheid en een korting om je te bedanken voor je trouw, maar je krediet bindt je aan de nv Cetelem. Je gsm-abonnement en gespreide betaling zijn dus twee aparte bedragen die je moet betalen. Je ontvangt je maandelijkse factuur van Orange voor je gsm-abonnement, en je ontvangt van Cetelem (Alpha Credit nv) een uitnodiging voor een doorlopende opdracht, waarmee je jouw krediet betaalt.

Ontdek onze gsm-abonnement met smartphone

 

Heb je een vraag over je gespreide betaling?

Het beheer van je krediet is in handen van Cetelem nv, een filiaal van Alpha Credit. Heb je een vraag over je gespreide betaling, je resterende termijnen enz.? Bel naar Cetelem op 02 508 02 01 of stuur een mailtje naar customer@cetelem.be. Zodra het krediet is aanvaard, heeft Orange geen controle meer over het verdere verloop of beheer ervan. Wij kunnen je vragen dus niet beantwoorden.

Heeft deze pagina je verder geholpen?
Een beetje hulp nodig?

Nog meer mogelijkheden