Mijn nummer behouden

Je bent een nieuwe Orange-klant en kiest voor een herlaadkaart

  • Als je je herlaadkaart online bestelt, volstaat het om een simpel online formulier in te vullen om je nummer te behouden. De overdracht van je nummer wordt snel en eenvoudig uitgevoerd binnen de 24 uur. Ondertussen kan je blijven bellen met je huidige operator.
  • Als je een herlaadkaart koopt in een Orange-shop, zal een van onze medewerkers je helpen bij het invullen van de documenten die nodig zijn om je nummer over te dragen bij de activering van je kaart.

Concreet, hoe gebeurt de overdracht van mijn nummer?

  • Na activering van je herlaadkaart laat je de simkaart van je oude operator best in je gsm zitten om bereikbaar te blijven.
  • Je ontvangt een sms om de overdracht van je nummer aan te kondigen. Wij zorgen dat je nummer binnen één werkdag nadat je aanvraag is verwerkt in ons systeem, wordt overgezet. Merk op dat er enige tijd kan verstrijken tussen het moment dat wij je aanvraag ontvangen en het moment waarop deze door ons systeem wordt verwerkt.
  • Nadat je deze sms hebt ontvangen, vervang je je oude simkaart in je gsm door je nieuwe Orange-simkaart. Je hebt nu tijdelijk geen toegang tot het netwerk. Geen nood, de overdracht van je nummer neemt niet meer 30 minuten in beslag.
  • Wanneer je gsm het Orange-netwerk weergeeft, is de overdracht gebeurd. Je vrienden en familie kunnen je nu opnieuw bellen op je oude gsm-nummer.

Je bent al Orange-klant en stapt over van een abonnement naar een herlaadkaart

Neem contact op met de klantendienst op het nummer 50005432 om je abonnement op te zeggen. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om je nummer en bijbehorende simkaart als herlaadkaart te behouden.

 

Meer info over Orange-herlaadkaarten

Terug naar Hulp

Was dit geen antwoord op je vraag?

De Orange Community staat voor jou klaar om je vragen snel te beantwoorden.

Zoeken in de Orange Community