Je kaart herladen

Online herladen

Ga naar Online herladen en ga als volgt te werk:

 1. Voer het nummer in van de gsm die je wil herladen.
 2. Geef het bedrag op waarvoor je wil herladen. Je kan kiezen tussen 5, 10, 15, 25 of 50 euro.
 3. Bevestig je keuze en klik op "Herladen".
 4. Je wordt doorgestuurd naar een beveiligd betaalplatform (Ogone). Je kan kiezen uit de volgende betalingswijzen:
 5. Met een Belgische kredietkaart: Visa, Eurocard, Mastercard
 6. Of door met Bancontact/Mister Cash te betalen op het internet (Bancontact/Mister Cash-kaarten uitgegeven door BNP Paribas Fortis, Belfius, KBC, ING, AXA, VDK en Fintro).
 7. Afhankelijk van de gekozen betalingsmethode vul je de gevraagde gegevens in en bevestig je vervolgens je betaling.

Goed om te weten: Je kan maximaal voor 150 euro per dag (max. 3 herlaadbeurten per dag), per nummer en per kredietkaart herladen.

Herladen met de My Orange-app

Met de My Orange-app kan je je belkrediet herladen in enkele kliks, overal en wanneer je wil. My Orange is de eenvoudigste en snelste manier om te herladen, en bovendien enorm praktisch en 100% veilig.

 1. Download eerst de Bancontact / Mister Cash-applicatie, of de app van jouw bank indien je klant bent bij Belfius, ING of KBC. Maak je profiel aan en log in.
 2. Installeer vervolgens de My Orange-app, open de app en ga naar:
 • De ‘Herladen’-tab in het hoofdmenu
 • Klik op ‘Online betalen'
 • Selecteer het bedrag van je herlaadbeurt.
 • Betaal en geniet van je belkrediet!

  Je hebt ook de mogelijkheid om andere nummers dan het jouwe te herladen. Heb je een abonnement? Geef het nummer in dat je wenst te herladen. Heb je een herlaadkaart? Klik op ‘Een ander nummer herladen’. Klik hier om alle stappen te bekijken.

  Met een herlaadticket

  Je kan een herlaadticket kopen bij een dagbladhandelaar, in een Orange-shop of een supermarkt.

  Er bestaan twee soorten herlaadtickets: tickets met belkrediet en tickets met enkel surfvolume. Er bestaan herlaadkaarten van 50 MB surfvolume voor 5  euro en van 250 MB voor 10  euro. De herlaadtickets voor belkrediet zijn beschikbaar voor de volgende bedragen: 5, 15, 25 en 50  euro.

  Elk herlaadticket bevat een geheime code.

  Hoe herladen met een herlaadticket?

  1. Bel naar het nummer 5123.
  2. Kies optie 4, gevolgd door optie 1.
  3. Geef de 14 cijfers van de geheime code in en sluit af met het hekje (#).
  4. Je prepaidkaart is herladen!

  Of

  Toets #125* in gevolgd door de 14 cijfers van je geheime code. Sluit af met het hekje (#) en druk op de beltoets. Je herlaadkaart is herladen!

  Je kan ook je het nummer van je herlaadticket ingeven in de My Orange-app.

  Opgelet: houd rekening met de geldigheidsduur vermeld op het herlaadticket.

  Herladen via mijn Klantenzone

  Herlaad je kaart heel eenvoudig via jouw Klantenzone dankzij One click.

  Met One click kan je je prepaidkaart vanuit jouw Klantenzone snel en eenvoudig herladen met behulp van een kredietkaart. One click is 100 % veilig: kredietkaartgegevens worden opgeslagen in een database van Ogone.

  Hoe One click activeren? Wanneer je vanuit je Klantenzone herlaadt, heb je de mogelijkheid om de optie “Registreer mijn creditcard voor een volgende herlaadbeurt” aan te vinken. Wanneer je dit aanvinkt, wordt One click automatisch geactiveerd voor alle volgende herlaadbeurten. Doe je dit niet, dan blijft voor jou het klassieke herlaadsysteem actief.

  Opgelet: Je kan je kredietkaartgegevens niet aanpassen. Wil je hier toch wijzigingen in aanbrengen, wis dan de bestaande kredietkaart en creëer gewoon een nieuwe.

  Wat te doen bij diefstal/verlies?

  • Mijn kredietkaart is verloren/gestolen: Als je het verlies van je kredietkaart hebt gemeld en deze werd geblokkeerd, is er geen enkel probleem. Wis gewoon de bestaande kaart in je Klantenzone en maak een nieuwe kaart aan. Als je jouw kredietkaart nog niet liet blokkeren, doe dit dan vlug, al is de kans wel klein dat iemand ze in jouw Klantenzone zal kunnen gebruiken. Hiervoor moeten ze immers ook jouw persoonlijke login en wachtwoord kennen.
  • Mijn gsm is verloren/gestolen: Maak je geen zorgen, om One click te gebruiken, moet men immers ook jouw persoonlijke login en wachtwoord voor jouw Klantenzone kennen. Je kan er altijd voor kiezen om jouw Klantenzone opnieuw te activeren. Op die manier worden ook automatisch jouw kredietkaartgegevens gewist.
  • Ik ben mijn login/wachtwoord voor mijn Klantenzone vergeten: Eens je vraagt om de toegangsgegevens voor jouw Klantenzone te vernieuwen, worden ook automatisch de kredietkaartgegevens gewist.

  Als One click niet werkt, neem dan contact op met onze klantendienst en leg het probleem uit.

  Herladen in het buitenland

  Ook in het buitenland kan je eenvoudig je prepaidkaart herladen. Je kan kiezen uit de volgende mogelijkheden.

  • Herladen online.
  • Herladen met een herlaadticket. Opgelet: Koop de herlaadtickets in België voor je vertrek. Deze zijn immers niet verkrijgbaar in het buitenland.
   

   

  Meer info over Orange-herlaadkaarten