Onbeperkt surfen met je Arend-abonnement

Alle Orange-klanten met een Arend-, Arend Premium-, Arend Smartphone- of Arend Premium Smartphone-abonnement surfen onbeperkt in België en in de Europese Unie.

Het onbeperkte surfvolume is geldig in België en de Europese Unie. Je beschikt over een maandelijkse bundel van 20 GB (klanten met Arend of Arend Premium), van 24 GB (klanten met Arend Smartphone) of van 26 GB (klanten met Arend Premium Smartphone) tegen maximale snelheid. Als die bundel op is, blijf je gratis surfen tegen een snelheid van 512 kbps – en dat onbeperkt in België en in de Europese Unie

Is het Data Bonus-voordeel bij Love compatibel met het nieuwe Arend-, Arend Smartphone-, Arend Premium- of Arend Premium Smartphone-abonnement?

Het surfvolume van je Arend-, Arend Smartphone-, Arend Premium- of Arend Premium Smartphone-abonnement wordt niet meer verdubbeld onder invloed van het Data Bonus-voordeel dat je krijgt wanneer je Love wordt. Je surft immers al onbeperkt in België en in de Europese Unie. Als je gezin andere mobiele abonnementen heeft bij Orange (Kolibrie, Dolfijn, Koala, Panter) blijft het Data Bonus-voordeel wel gelden op die formules.

Ik ben Love met een Arend-abonnement. Wat zijn mijn voordelen?

  • Je betaalt maar 39 euro in plaats van 49 euro per maand voor je Love-pakket.
  • Je maakt gebruik van het Data Bonus-voordeel (dubbel zoveel mobiel internet) op de volgende abonnementen van gezinsleden: Kolibrie, Dolfijn, Koala, Panter, Cheetah
  • Je beschikt over het eerste volledig onbeperkte abonnement in België en Europese Unie.

Heeft deze pagina je verder geholpen?

 

 

Terug naar Hulp

Onze Orange gebruikers geven je een antwoord op jouw vragen!

Ontdek Tribe, het forum van Orange, een heleboel antwoorden op allerhande vragen verstrekt door onze leden.

Vind je toch geen antwoord op je vraag? Geen nood, stel je vraag meteen aan onze community!

95% kans op een antwoord

1770 geaccepteerde oplossingen

Vind jouw antwoord op Tribe
Communauté Tribe