Menu
Hulp & Support

Hoe kan ik mijn verbruik controleren?

Je hebt een abonnement

Je verbruik in real time onder controle houden? Dat kan op drie manieren:

Om een overzicht van je gemiddelde verbruik te zien:

  • Als je een abonnement hebt, voer een Personal Check-Up uit in je Klantenzone om je gemiddelde verbruik te kennen op basis van de afgelopen 3 maanden.

 

Je hebt een herlaadkaart

Volg je verbruik op de voet op een van de volgende manieren:

  • Met de applicatie My Orange.
  • Toets #123*1# in en druk op de beltoets. Je resterende bedrag, je bonussen en je aanbiedingen verschijnen op je schermpje. Deze dienst is gratis en werkt ook in het buitenland.
  • In je Klantenzone.
  • In België: bel met je gsm naar 5123 en kies optie 1.

Goed om te weten:

Indien je een abonnement hebt, je ontvangt een gratis sms zodra je 80 % van je inbegrepen bundel hebt verbruikt en zodra je je bundel helemaal hebt opgebruikt. Je krijgt ook een gratis sms als je in het buitenland voor meer dan 10 MB surft!

Indien je een herlaadkaart hebt zal deze automatisch geblokkeerd worden wanneer je krediet op is.

De verwerking van bepaalde soorten gebruik, bijvoorbeeld bellen in het buitenland, kan wat vertraging oplopen. De informatie toont enkel het verbruik van de kaart waarmee je de dienst raadpleegt. De diensten om je verbruik te controleren zijn louter informatief en vervangen de factuur niet.

Personal Check Up

Ben je niet tevreden met je tariefplan of ben je te vaak buiten bundel? Voer een Personal Check Up uit en ontdek welk tariefplan het best beantwoordt aan jouw behoeften.

Heeft deze pagina je verder geholpen?
Een beetje hulp nodig?

Nog meer mogelijkheden