Menu

Kan ik multimedia en apps betalen via de factuur ?

Ja , de optie betalen via mijn factuur stelt je in staat om via je Orange-factuur of met het krediet van je herlaadkaart multimedia aan te kopen zoals games en in-app aankopen ( Google Play Store, Playstation, etc ).

Deze optie vind je terug op de Playstore van je toestel (alleen beschikbaar voor Android-gebruikers), met uitzondering van Apple (iPhone).

Je kan de kosten raadplegen onder ‘Betaling van diensten van derden op de Orange-factuur' op je gedetailleerde factuur (te vinden op je Klantenzone ).

Ook staan er limieten vast. 50 € is het maximaal bedrag per transactie en 125 € is het maximaal bedrag voor al je aankopen binnen één kalendermaand.

Hoe activeer of deactiveer ik multimedia-aankopen?

De activering en deactivering van multimedia-aankopen kan je in de:

 

  • My Orange-app onder : ‘Mijn producten beheren’, ‘Opties beheren’, ‘Opties en diensten toevoegen’, Mijn Budget Blokkering multimedia aankopen. Het activeren van deze opties blokkeert de mogelijkheid om je online aankopen via Orange te betalen
  • Klantenzone onder Tarief en opties’, ’Opties beheren’, ‘Opties en diensten toevoegen’, Mijn Budget Blokkering multimedia aankopen

Opgelet: Bij blokkering van deze diensten kan het zijn dat je geen parkeertickets of sms-tickets (De Lijn) kan aankopen.

Hoe een bestaande abonnementsdienst stopzetten?

Via onderstaande link kan je uitschrijven maar gelieve je ervan te vergewissen dat je op het Orange-netwerk (3G/4G) zit wanneer je op deze link klikt http://mdsp.orange.be/w-ha/app-am-oml/node?l=nl. De link werkt dus niet op wifi. Ook krijg je een overzicht van je abonnementen en (de laatste vijf) éénmalige aankopen

betalen via factuur

 

Orange, Proximus en Base hebben gedragsregels opgesteld voor Direct Operator Billing diensten aangeboden door derden.

Meer informatie over uw multimedia-aankopen op ons Tribe-forum !

 

Heeft deze pagina je verder geholpen?

Onze Orange gebruikers geven je een antwoord op jouw vragen!

Ontdek Tribe, het forum van Orange, een heleboel antwoorden op allerhande vragen verstrekt door onze leden.

Vind je toch geen antwoord op je vraag? Geen nood, stel je vraag meteen aan onze community!

95% kans op een antwoord

2050 geaccepteerde oplossingen

Vind jouw antwoord op Tribe
Communauté Tribe