Menu
Hulp & Support

Wat is itsme en wat ik ben ik ermee?

topic

Een nieuwe manier van identificeren

Wis alle wachtwoorden die je ooit hebt aangemaakt voorgoed uit je geheugen. Tenminste, als je die intussen al niet vergeten bent. Dankzij itsme heb je aan één login genoeg om je op al jouw favoriete websites en apps aan te melden! Een mobiele, eenvoudige en veilige manier om je aan te melden met je simkaart.

Concreet zal het voor alle eigenaars van een gsm en een Belgische identiteitskaart (eID) een stuk makkelijker zijn om zich digitaal te identificeren, zich online aan te melden, transacties te bevestigen en zelfs documenten te ondertekenen met behulp van itsme.

itsme voor Orange-klanten

Je kan vanaf nu intekenen op de dienst om toegang te krijgen tot de belangrijkste functies. Als je simkaart de dienst niet ondersteunt, zal je hierover ingelicht worden in de app. In dat geval moet je een nieuwe simkaart aanvragen

De app is nu al beschikbaar in de App Store en in Google Play. Het aantal partners die itsme gebruiken, groeit elke dag. Benieuwd om de nieuwe partners te ontdekken? Bekijk ze op itsme.be

Een 100 % gratis dienst

Je zal niets hoeven te betalen voor het gebruik van de identificatiedienst itsme.
NB: Als je via mobiel internet op je smartphone op je favoriete websites of apps surft, zal het gebruik in 3G/4G uiteraard van je tariefplan worden afgehouden.

Gegarandeerd veilig

Achter itsme zit Belgian Mobile ID, een consortium van grote Belgische banken en de belangrijkste telecombedrijven voor mobiele telefonie van het land. Samen bieden zij een handig digitaal systeem aan, dat op en top veilig en stabiel is.

Die verschillende spelers steken de koppen samen om dé Belgische referentie te ontwikkelen op het vlak van mobiele en digitale identificatie.

itsme voor je professionele website

Speel je met het idee om je klanten deze dienst aan te bieden op je website? Neem dan contact op met itsme via hun website itsme.be. Zij leggen je uit wat je daarvoor moet doen.

Heeft deze pagina je verder geholpen?
Een beetje hulp nodig?

Nog meer mogelijkheden