Menu
Hulp & Support

Getrouwheidsvoordeel: filmtickets

Wat is het getrouwheidsvoordeel?

Orange wil je bedanken voor de maanden of jaren dat je al bij ons bent. Op basis van je getrouwheidsperiode ontvang je:

 • 1 gratis ticket bij 1 aangekocht filmticket
 • geldig op dinsdag
 • vanaf 3 maanden getrouwheid
 • hoe langer je klant blijft, hoe waardevoller je geschenk wordt
 • bovendien krijg je, bovenop je filmtickets, een cadeau naar keuze vanaf 10 jaar getrouwheid

 

Waar kan ik mijn getrouwheidsstatus vinden?

De eenvoudigste manier om je getrouwheidsstatus terug te vinden is door LOYAL te sturen naar 8790.
Je kan ook de My Orange-app op je smartphone openen of inloggen op je Klantenzone en doorklikken naar “Orange Thank You”. Daar zie je meteen welke status je hebt, en de voordelen die daarbij horen.

Verlies ik mijn getrouwheidsstatus als ik overstap naar een andere provider?

Als je je gsm-nummer opzegt of overdraagt naar een andere provider verlies je helaas je getrouwheid bij Orange. Als dit echter gebeurt zonder je medeweten, of je denkt dat je getrouwheidsstatus niet klopt, kan je ons contacteren via 5555.

Op hoeveel filmtickets heb ik recht?

Hoe langer je bij ons blijft, hoe vaker je kan genieten van gratis filmtickets. Na 10 jaar getrouwheid heb je recht op een cadeau naar keuze: een abonnement voor een streamingplatform van luisterboeken en audiocontent of een beautyproduct.

Status

Getrouwheid

Je voordeel

Cotton
klant

vanaf 3 maanden Je krijgt 1 gratis filmticket bij 1 aangekocht ticket
die je kan gebruiken tot aan je 1ste verjaardag als klant

Bronze
klant

vanaf 1 jaar Elk semester krijg je 1 gratis filmticket bij 1 aangekocht ticket.

Silver
klant

vanaf 2 jaar Elk trimester krijg je 1 gratis filmticket bij 1 aangekocht ticket.

Ruby
klant

vanaf 3 jaar Elke maand krijg je 1 gratis filmticket bij 1 aangekocht ticket.

Gold
klant

vanaf 5 jaar Elke week krijg je 1 gratis filmticket bij 1 aangekocht ticket.

Diamond
klant

10 jaar en meer Elke week krijg je 1 gratis filmticket bij 1 aangekocht ticket
+ een cadeau naar keuze: een abonnement voor een streamingplatform van luisterboeken en audiocontent of een beautyproduct

 

Telkens als je een van de bovenstaande mijlpalen hebt bereikt, krijg je van ons een mail of sms’je. Je getrouwheid start vanaf je eerste dag bij Orange. Om te weten sinds wanneer je Orange-klant bent, sms LOYAL naar 8790 (gratis).

 

Hoe kan ik mijn filmticket van Orange Thank You ontvangen?

Stuur gratis FILM naar 8790.

Na enkele minuutjes ontvang je een sms’je met je code. Toon deze op dinsdag aan de kassa van een van de deelnemende bioscopen en kies je film. Je krijgt bij aankoop van een filmticket 1 filmticket gratis (maximum 1 gratis ticket per abonnement of herlaadkaart).

Je kan je code ook gebruiken:

 • Aan de automaten in de UGC-bioscopen Toison d'Or, Brussel en Antwerpen: selecteer een film op dinsdag, kies 1 ticket aan een tarief naar keuze en 1 Orange Thank You-ticket, voer je code in en doorloop de volgende stappen.
 • Op de website van de UGC-bioscopen Toison d'Or, Brussel en Antwerpen: bij de betaalmethode kan je "Orange Thank You" aanvinken en de filmcode in het kaartveld invoeren. Druk op OK om te valideren. Vervolgens selecteer je beide plaatsen en doorloop je de volgende stappen.

Wat zijn de supplementen of uitzonderingen die bioscopen kunnen toepassen?

Je Orange-filmcode geeft recht op 1 filmticket van het standaardtarief. Sommige bioscopen rekenen een supplement aan voor films met een langere speelduur of een ander formaat (bv. 3D, 4DX,...). Dit supplement blijft voor de rekening van de klant.

 • Voor 3D-films wordt je filmcode geaccepteerd bij alle deelnemende bioscopen, maar slechts tot de prijs van een standaardticket. Je kan het supplement (afhankelijk van de bioscoop) bijbetalen.

De filmcode kan niet gebruikt worden voor speciale evenementen (bijvoorbeeld Ladies Night, Family at the Movies, ...) en avant-premières.

Vind een deelnemende bioscoop

Is er geen bioscoop in jouw buurt? Nog eventjes geduld… Wij breiden de lijst van deelnemende bisocopen regelmatig uit.

 

Kom ik in aanmerking voor deze actie?

Als Orange-klant (met uitzondering van bedrijven met een business-oplossing) met een abonnement of herlaadkaart, neem je automatisch deel aan ons getrouwheidsprogramma Orange Thank You.

 

Geldigheid:

Filmtickets

 • Eén ticket per semester betekent dat je recht hebt op een code tussen 1 januari en 30 juni en vervolgens op een tweede code tussen 1 juli en 31 december.
 • Eén ticket per trimester betekent dat je recht hebt op een code tussen 1 januari en 31 maart, op een tweede code tussen 1 april en 30 juni, op een derde code tussen 1 juli en 30 september en ten slotte op een vierde code tussen 1 oktober en 31 december.
 • Ben je je code vergeten of heb je 'm niet gebruikt? Je hoeft enkel het woord FILM opnieuw te sms’en naar 8790 en je ontvangt je nieuwe code binnen de 5 minuten.
 • Je persoonlijke code is enkel op dinsdag geldig, nadat je je getrouwheidsvoordeel ontvangen hebt.

 

Voorwaarden

 • Als je meerdere Orange-abonnementen en/of herlaadkaarten hebt, krijg je voor elk hiervan een getrouwheidsvoordeel dat in overeenstemming is met de getrouwheid van dat nummer.
 • Je filmcode  is persoonlijk en enkel geldig voor Orange-klanten. De code geeft je geen recht op om het even welke financiële compensatie en is niet overdraagbaar of doorverkoopbaar.
 • Filmcode kwijt? Stuur opnieuw FILM naar 8790 en je ontvangt een nieuwe code binnen de 5 minuten.
 • Het versturen van je code duurt enkele minuten. Indien je na 10 minuten nog niets ontvangen hebt, kan je nakijken of je wel ingeschreven bent voor Orange Thank You, in je Klantenzone onder "Mijn profiel".
Heeft deze pagina je verder geholpen?
Een beetje hulp nodig?

Nog meer mogelijkheden