Snelheid en downloaden

Afhankelijk van het netwerk in je regio kan je verbinding een snelheid tot 100 Mbpsbereiken. De daadwerkelijke surfsnelheid hangt af van verschillende gebruiksfactoren (uur, verkeer, aantal geconnecteerde klanten, status van het netwerk, ...). De wifi-snelheid hangt ook af van de prestaties van je materiaal en van de afstand van het materiaal tot je modem.

Wanneer je de snelheid van je verbinding wil controleren, weet dan dat niet alle tools om je surfsnelheid te testen evenwaardig zijn. Wij helpen je de juiste keuze te maken. Wil je meer weten waarom verschillende testen verschillende resultaten geven? Dat lees je hier.

Als je nog sneller wil surfen, kan je de optie Internet Boost activeren, indien deze beschikbaar is voor jouw postcode. Je kan dit aanvragen tijdens je eerste bestelling of achteraf door ons te contacteren op het nummer 5000. Als je op het kabelnetwerk van VOO zit, kan deze optie alleen op de eerste dag van de maand geactiveerd worden en moet de modem opnieuw worden opgestart. Op het kabelnetwerk van Telenet, is de optie meteen actief.

Terug naar Hulp

Was dit geen antwoord op je vraag?

De Orange Community staat voor jou klaar om je vragen snel te beantwoorden.

Zoeken in de Orange Community