Vermijden om je volume te overschrijden

Je hebt een abonnement

Als je belt of sms’jes verstuurt voor een hoger bedrag dan wat is inbegrepen in je abonnement, riskeer je dat je je bundel overschrijdt en bijkomende kosten moet betalen. Raadpleeg je Personal Check Up voor een tariefplan dat het best aan je verbruik is aangepast.

Concreet wil dit zeggen dat je als Orange-klant vanaf je volgende factuur  sms-meldingen van Budget Check ontvangt wanneer je 100 % van je volume hebt verbruikt, alsook wanneer je factuur een bepaald bedrag bereikt buiten volume (standaard werd dit bedrag vastgelegd op 50 €). Deze dienst is gratis.

Voor je surfvolume ontvang je een sms wanneer je 100 % van je bundel hebt verbruikt. Je loopt dus geen enkel risico dat je het volume voor internetverbruik overschrijdt.

Je hebt een Zen-abonnement

Je kan je bel- en/of surfvolume niet overschrijden want zodra die op zijn, word je geblokkeerd. Je ontvangt een sms zodra je 80 en 100 % van je volumes hebt opgebruikt. Zo kan je je abonnement optimaal beheren. Je kan je Zen-abonnement deblokkeren door een herlaadbeurt uit te voeren.

Terug naar Hulp

Was dit geen antwoord op je vraag?

De Orange Community staat voor jou klaar om je vragen snel te beantwoorden.

Zoeken in de Orange Community