Menu

Go Plus 16 - NL

Nu of nooit!

 

Go Plus

20 GB data voor

16 €/maand

Kies jouw product

Wat heb je nodig?

Er is zoveel om te delen. Momenteel krijg je met Go Plus, 20 GB voor 16 € per maand. En als je dit combineert met Love profiteer je ook nog van het multiproductvoordeel.

Multiproductvoordeel

Go Plus + Internet

Love-pack

Go Plus + Internet

Love-pack

 • Inbegrepen in je abonnement :

  voor 16 €/maand
 • 20 GB

 • Onbeperkt bellen

 • 5G

 • Internet : snel en onbeperkt

  voor 40 €/maand

  Aanbod geldig van 16/08/2023 tot en met 1/10/2023 bij elke online aankoop van een mobiel abonnement via http://orange.be . Je ontvangt een korting van 7 € op het bedrag van je maandelijkse abonnementsformule gedurende je 6 eerstvolgende facturen+ de 6 volgende facturen dankzij de webpromo. Alle verbruik buiten je forfait worden gefactureerd aan de geldende tarieven. Als je van tarief wijzigt binnen de eerste 12 maanden van je contract, wordt de korting aangepast aan de geldende voorwaarden van je nieuwe tariefplan. Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties en met het multiproductvoordeel. Je kan slechts 1 keer per gsm-nummer van dit aanbod genieten. Enkel geldig voor nieuwe klanten die een abonnement op de Orange Belgium website bestellen.

  Heb je een Love-abonnement (Mobiel + Internet met of zonder TV)? Dan ontvang je een maandelijkse korting op je Go-abonnement(en). Dit voordeel wordt toegekend vanaf het eerste in aanmerking komende abonnement en wordt toegekend op je factuur na activering van de internetdiensten aan alle abonnementen die compatibel zijn met de promotie.

  Dit voordeel is enkel zichtbaar op jouw factuur en niet op de My Orange-app of in jouw Klantenzone.

  Heb je enkel een mobiel abonnement? Dan ontvang je een korting op de prijs van je Go Intense- en / of Go Extreme-abonnement(en) wanneer je ten minste twee compatibele abonnementen hebt.

  Als je je Love-abonnement opzegt of je mobiel abonnement wijzigt in naar één van onze abonnementen die niet compatibel zijn met de promotie, wordt het voordeel automatisch stopgezet.

  Het multiproductvoordeel is beschikbaar voor zowel privé-gebruikers als klanten met een btw-nummer kunnen genieten van dit voordeel bij intekening op een Love-abonnement (Mobiel + Internet met of zonder TV) ook op het Orange fiberaanbod.

  Het multiproductvoordeel is niet compatibel met de webpromotie.