Thuis
Thuis
Thuis

Maakt het leven thuis meer verbonden, intelligent, veilig en speels.

 • Thuis
  27.12.2016

  Niet iedereen brengt dagelijks vele uren op het internet of voor de digitale tv door. Zoek je een praktische oplossing voor je kot of appartement? Of wil je gewoon na je lessen of werk minder tijd online doorbrengen? Dan is dit wat je zoekt: een modem die verbinding maakt met het 4G-netwerk, zodat je toch een heel comfortabele snelheid geniet.

 • Thuis
  06.10.2016

  Ik ben niet zo’n fervent tv-kijker doordat ik ’s avonds vaak bezig ben met mijn blog, ga sporten, afspreek met vrienden of gewoon geniet van een goed boek. Toch zijn er een paar tv-programma’s die ik met veel belangstelling en plezier volg.

 • Thuis
  24.08.2016

  In een mum van tijd is alles in gereedheid gebracht! Draai de lamp met E27 schroefdraad in een wandlamp, download de applicatie 'Sengled Boost' in de App Store of Google Play en start de app terwijl je het licht aansteekt. Na even zoeken waren de lamp en mijn smartphone verbonden.

 • Thuis
  24.08.2016

  Uit praktische overwegingen en om tijd en vooral energie te sparen, gebruik ik al een tijdje de 'Smart Plug' van BeeWi. Het stopcontact doet zijn werk naar behoren, net als de bijbehorende applicatie. Daar valt niets op aan te merken. Toch heb ik een paar puntjes van kritiek.