Fun
Fun
Fun

Zorgt voor ontspanning op elk moment.

 • Meer dan 25000 radiozenders en 5000 podcasts wereldwijd, gratis

 • Fun
  17.02.2017

  Chief Consumer Officer Cristina Zanchi kon het na de officiële aankondiging niet beter verwoorden: “We zijn heel blij dat we worden opgenomen in de Belgische basketbalfamilie. (...) Basketbal is in België de nr. 1 indoor teamsport met bijna 100.000 aangesloten leden. Het wordt het hele jaar door gespeeld en inspireert mannen en vrouwen van alle leeftijden.”

 • Fun
  01.02.2017

  Deze week heb ik de Samsung Gear VR-headset geprobeerd die we in onze winkels te koop aanbieden. Best aardig, da's het minste dat we ervan kunnen zeggen.
  De installatie is vrij eenvoudig. Onmiddellijk na het aansluiten wordt de app Oculus automatisch gedownload. Controleer of je via wifi verbonden bent, want het dataverbruik ligt behoorlijk hoog.

 • Geniet van een filmavond met twee voor de prijs van één ticket.

 • Fun
  31.01.2017

  We leven in een visuele, narcistische samenleving waarin we worden aangezet om onszelf steeds meer aan de wereld te tonen. De bedoeling is om zo veel mogelijk foto's en filmpjes van onszelf op sociale netwerken te delen. Om door anderen (h)erkend te worden. Om 'hetzelfde' te doen.

 • Fun
  30.01.2017

  Dan verklaar ik jullie nu tot man en vrouw...

  Iedere kandidaat geeft hierbij het ja-woord om erna samen te gaan wonen. VTM volgt hen ook na de wittebroodsweken. Groeien ze nog meer naar elkaar toe of komen zij tot het besef dat hun ‘relatie’ geen lang leven beschoren is ?