Menu
Blog

Zet het schooljaar sportief in met Love

Fun

LOVE, zo heet ons aanbod voor mobiel + internet + tv. Je krijgt tot 70 kanalen, waaronder een sublieme selectie van sportzenders om je favoriete sport te volgen. Hieronder een overzicht van wat er de komende weken allemaal op het programma staat.

19.07.2017 Céline Roman

Augustus: aftrap van de nationale voetbalcompetities

Op Eleven Sports 1 & 2
Op Orange TV word je vanaf augustus weer verwend met het beste van wat het internationale voetbal te bieden heeft, met onder meer vier verschroeiende competities. Vooreerst gaat de Spaanse Liga weer van start. We herinneren ons allemaal nog de recentste Clásico van april jongstleden, toen Barça zijn rivaal uit Madrid in eigen huis vernederde met drie doelpunten tegen twee. Ook de Serie A in Italië en de Ligue 1 in Frankrijk beginnen aan een nieuwe seizoen. En tot slot belooft de strijd om de felbegeerde FA Cup in Engeland weer op het scherpst van de snee te worden gespeeld.

September: Amerikaans voetbal van de bovenste plank met de NFL

Op Eleven Sports 1 & 2
Het komende seizoen wordt het 98ste in de geschiedenis van de Amerikaanse National Football League (NFL). De strijd barst los op donderdag 7 september op Eleven Sport.

September: we schreeuwen de Rode Duivels naar de overwinning met Love!

Op Sporza (FR: Sur la RTBF)
Als je de Rode Duivels deze zomer hebt gemist, dan hebben we goed nieuws voor jou. Op 3 september spelen ze alweer tegen Griekenland en op 10 oktober tegen Cyprus. We zitten in de laatste rechte lijn richting Moskou en nu mag het niet meer mislopen. Voor wie de jongste tijd op een andere planeet heeft vertoefd: van 14 juni tot 15 juli vindt het WK plaats in Rusland.

Oktober: basket met de NBA

Op Eleven Sports 1 & 2
Ben je ook dol op Amerikaans basketbal, kom er dan gezellig bij! Het NBA-seizoen (National Basketball Association) start dit jaar wat vroeger dan anders. De eerste wedstrijd van het reguliere seizoen vindt al plaats op 17 oktober aanstaande en je kan die live volgen op Eleven Sport.

Nooit zonder de app Orange TV

Gebruik de applicatie Orange TV voor iPhone en voor Android - je vindt er het volledige programma van de sportzenders en je kan er je opnames mee programmeren vanaf je smartphone.

Als je meer wil weten over Love, ga dan naar onze website.

Check eveneens in Hello onze selectie van apps waarmee je je favoriete sporten kan volgen, van hockey tot voetbal, van basket tot golf.

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.