Zes apps die je deze festivalzomer moet hebben

Download deze zes apps op je smartphone en vertrek deze zomer goed voorbereid naar je favoriete festivals.

27.05.2019
Door Céline R

Feesten in weer en wind

Het weer in België kan grillig zijn. Dat heb je vast al aan den lijve ondervonden. Vier seizoenen op één dag? In ons land kan het zomaar: 's ochtends met de voeten in het water, 's namiddags teenslippers en 's avonds een warme, fleecetrui. Deze apps beschermen je tegen weer en wind:
Weerbericht voor België voor Android of iOS
KMI voor Android of iOS

Drink voldoende water

Je gaat drinken, veel drinken. En de grootste feestvarkens zullen het vast niet bij water houden. Toch is het belangrijk om af en toe ook wat water te drinken: je droogt minder snel uit en zet je gezondheid niet op het spel. En bovendien gaat je huid ervan stralen :-)
Deze mobiele app helpt je op tijd en stond een glas water te drinken:
Water Time voor Android of iOS

Als muziek in de oren...

Wil je op weg naar het festival al een beetje in de sfeer komen? Gebruik een van de talrijke muziekapps. Je hebt gratis apps en apps waarvoor je moet betalen, maar sowieso heb je keuze te over:
Spotify voor Android of iOS
Deezer voor Android of iOS
YouTube voor Android of iOS
Google Play Muziek of Apple Music

Je hebt op het festival een deuntje gehoord dat je niet meer uit je hoofd krijgt, maar je kent de titel niet? Download Shazam en krijg alle nummers op een blaadje :-)
Android of iOS

Delen, liken, reageren!

Met de onbeperkte databundels van Orange wil je maar één ding: live je emoties delen en je vrienden thuis stikjaloers maken :-)
Gelukkig zijn er daar sociale netwerken voor! Onze favorieten zijn Snapchat en Instagram.
Snapchat voor Android of iOS
Instagram voor Android of iOS

Vind je vrienden... of waarom niet een lief

Gebruikers van iOS die willen weten waar hun vrienden en familie uithangen, kunnen de functie Find my friends gebruiken.
Voor gebruikers van smartphones op Android is er daarvoor de app Glympse.
Als je dan toch je vrienden kwijt bent, profiteer dan van je tijd alleen om... een nieuw lief te vinden. Download daarvoor de app Tinder. De nieuwe functie 'Festivals' was onlangs nog het onderwerp van een blogpost. Zeker het proberen waard!

Veiligheid boven alles

Tijdens of na een festival, voorkomen is altijd beter dan genezen!
Download de app die levens redt van het Rode Kruis en leer de eerste zorgen toe te dienen bij een ongeval of noodsituatie.

Het festival sluit zijn deuren. Of je nu alleen bent of met een hele bende, gebruik de apps van Taxi of Uber om zonder kleerscheuren terug thuis te geraken!
Taxis Verts voor Android of iOS
Uber voor Android of iOS

Niet gevonden wat je zoekt ?