Menu
Blog

YouTube volgt je overal

Tot uw dienst

De grootste videoservice op het internet is beschikbaar op elke smartphone of tablet. Wij maakten een lijstje voor jou.

27.05.2013 Simon VAN CAUTEREN

Telefoons, smartphones, tablets, spelconsoles, televisietoestellen met internetverbinding, mediacenters,… geen enkel toestel ontsnapt nog aan YouTube. Deze website om filmpjes te delen bestaat sinds 2005. Hij werd opgericht door drie ex-werknemers van Paypal en daarna overgenomen door Google.

Er bestaan twee officiële apps van YouTube. De ene voor Android-smartphones en tablets die je op Google Play vindt, de andere voor iPhone en iPad, te downloaden via de App Store. Beide versies zijn gratis. Het voordeel: je kunt uitzendingen zelfs live bekijken.

Gebruik je Windows Phone, dan moest je vroeger eerst naar de mobiele site surfen. Vandaag heeft Microsoft voor de Windows Phone 8 een echte app ontwikkeld waarmee je kunt inloggen in je Google-account en al je video’s en playlists kunt opvragen. Je vindt de app op Marketplace

Heb je een BlackBerry? Op je Z10 of Q10 verwijst het YouTube-icoontje naar de mobiele site m.youtube.com. De site is zo goed dat je hem nauwelijks kunt onderscheiden van een echte app. Wil je toch een echte app? FastTube is gratis.  Heb je een ouder BlackBerry-model? Geen nood, dan is er de Player voor YouTube.

De lijst met apps en updates van de mobiele site van YouTube verandert voortdurend. Je vindt hem op de pagina YouTube mobile of via de mobiele site m.youtube.com die zich aan om het even welk toestel aanpast. Neem zeker een kijkje!

YouTube Music klaar om ook België te veroveren

 

Tags

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.