Menu
Blog

Weet jij nú al wie de mol is?

Fun

Met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar zijn de De Mol-kandidaten dit jaar opvallend jong. Daarnaast zijn ze vrijwel allemaal hoogopgeleid en hebben ze nóg iets gemeen: alle deelnemers zien zichzelf als een potentiële mol.

21.03.2019 Céline Roman

Toch vertrok de hele groep op avontuur met het idee dat de saboteursrol een medespeler te beurt was gevallen. Maar fervente fans wisten beter: de mol was bij de start van de eerste aflevering nog niet gekozen. 

Iedereen mol?

De voorbije weken werd je bestookt met mysterieuze beelden die het nieuwe seizoen van De Mol aankondigden. Overal verscheen de vreemde zin ‘Je weet niets’ en die boodschap bleek al snel te kloppen. Presentator Gilles De Coster verklapte dat zelfs de programmamakers nog niet wisten wie dit jaar de rol van mol op zich zou nemen. Pas in de eerste aflevering zou de saboteur gekozen worden … en gisteren was het eindelijk zover! De hele groep trok naar Vietnam, waar het spel een vliegende start nam.

Een eerste uitdaging

De kandidaten reageerden geschokt toen ze na de eerste proef ontdekten dat er nog geen mol was. Na die onthulling kreeg iedere deelnemer een scherm te zien met daarop de verlossende woorden: ‘Jij wordt de mol’ of ‘Jij wordt de mol niet’. Een eerste uitdaging voor de meester-saboteur, aangezien hij of zij geen krimp mocht geven bij de bekendmaking van het nieuws.

De eerste theorieën

Uiteraard doken al snel na de eerste aflevering ook de eerste theorieën op. Verschillende kijkers zijn ervan overtuigd dat de makers de uitkomst van het programma nú al verklapt hebben. Zo zou het omgekeerde logo van de reeks kunnen betekenen dat de mol zich aan een bungeejump waagde. Of gaf het vreemde getoeter tijdens de aflevering de mol al prijs?

Wil jij mee op mollenjacht? Kijk dan elke zondagavond om 20.00 u naar Vier, gratis inbegrepen in ons Love-aanbod.

Ontdek het Love-aanbod

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.