No stress! Vind je kind altijd terug met de Weenect Kids Tracker

Dit discreet en licht toestelletje geeft exact aan waar je kind zich bevindt. Een probleem? Je kind kan je meteen bellen!

Ideaal voor de zomer, waar je ook naartoe gaat.

11.07.2019
Door Simon V

Elke ouder heeft het waarschijnlijk al meegemaakt, dat moment waarop je hart even stilstaat: waar is mijn kind? Gewoonlijk zit zoon- of dochterlief dan ergens rustig te spelen …

Maar de volgende keer dat hij of zij nog eens aan je aandacht ontsnapt, heb je geen reden meer om te panikeren. Weenect is deze zomer ongetwijfeld de beste investering voor ouders en hij is bovendien helemaal niet duur (minder dan 50 €)!

Wij hebben het toestelletje in 2017 al eens getest op onze blog, samen met onze collega Julie. Sindsdien is de prijs ervan met de helft gedaald. Genoeg reden om het nog eens in de spotlight te zetten.

Hoe functioneert de Weenect Kids Tracker?

Je kleine schat een GPS-tracker meegeven klinkt nogal drastisch. Maar de Weenect Kids Tracker is zo klein en licht (55 gram) dat je hem nauwelijks opmerkt. De chip in de tracker maakt het mogelijk om je kind snel en met grote precisie (tot op 3 meter!) op te sporen via een mobiele app.

De app toont je altijd in realtime waar je kind zich bevindt. Alarmen instellen gaat heel eenvoudig en jij bepaalt of je een waarschuwing wil ontvangen als je kind een bepaalde zone verlaat (een huis, hotel, strand, plein). Je krijgt ook een overzicht van alle plekken waar je kind geweest is.

Anderzijds voelt ook je kind zich veiliger. Als er iets gebeurt, als het verdwaald is of als hij of zij om een of andere reden in paniek geraakt, hoeft hij/zij maar op de SOS-knop te duwen en hij/zij belt je direct op. Het pakket bevat een simkaart, die nodig is om de exacte positie van de tracker naar de server te versturen.

Ook handig: de batterij gaat 4 dagen mee en opladen duurt maar een tiental minuten. 

Waar vind je de Weenect Kids Tracker?

Koop je Weenect Kids Tracker in onze eshop voor 49,90 €.

Het pakket bestaat uit een Weenect Kids GPS-tracker, een USB-lader, een beschermhoes waarmee je de Weenect makkelijk aan de broek of rugzak vastmaakt, een gebruiksaanwijzing en gebruikstegoed voor 1 maand. Als het gebruikstegoed opgebruikt is, kan je dat heel eenvoudig herladen in de webshop van www.weenect.com, vanaf € 3,50 per maand.