Menu

We hebben de Samsung Galaxy Core VE getest

Samsung blijft z'n aanbod smartphones uitbreiden en komt nu met de Samsung Galaxy Core Prime V(alue) E(dition). Een betaalbare smartphone, maar daarom zeker niet minder!

07.09.2015
Door Cédric

Het is een instapmodel, dus verwacht niet teveel van de gebruikte materialen. Het is onder de motorkap dat deze Samsung uitblinkt.

Met een Quad Core 1.2 GHz processor kan hij zonder problemen meerdere taken tegelijk aan. Video, streaming, apps of games, geen probleem voor de Samsung Galaxy Core Prime VE! Het toestel blinkt niet echt uit qua geheugenruimte: je moet het stellen met slechts 8 GB. Tenzij je geen enkele foto of video opneemt en geen muziek downloadt, heb je dus een extra micro-SD geheugenkaartje nodig..

Afhankelijk van het gebruik, kan je met de Galaxy Core Prime VE tot 10 uur, via 3G, bellen, of video afspelen. Surfen op het web, via Wi-Fi, kan zelfs nog langer.

Een ander sterk punt van de Samsung Galaxy Core Prime VE is de 5MP camera. De foto’s zijn goed, als je maar voldoende licht hebt (dus buiten op een mooie dag), maar hij doet het een pak beter dan zijn concurrenten.

Samengevat: de Samsung Galaxy Core Prime VE is een mooi compromis: goedkoop en toch krachtig, en bovendien uitgerust met de nieuwste versie van Android!