Menu
Blog

Vraag ook om Instagram op Windows Phone!

Fun

Nokia wil graag een Instagram-app op Windows Phone. Om de ontwikkelaars wat "onder druk" te zetten, vragen ze fans om aan hun grappige en vreedzame beweging deel te nemen.

25.03.2013 Simon VAN CAUTEREN

In november hebben we je wat tips gegeven om goed van start te gaan met Instagram, het succesvolle fotonetwerk. Probleempje: voorlopig heb je een iPhone of Android-toestel nodig om foto's op het netwerk te posten.

Hoogstwaarschijnlijk kan de Android-versie op de BlackBerry Z10 – die over een paar dagen bij ons verschijnt – draaien, maar Windows Phone-gebruikers werden vergeten. Zij hebben op dit ogenblik enkel toegang tot een paar applicaties om foto's te raadplegen, maar kunnen er geen posten. Als je weet wat de camera van de Nokia Lumia 920 allemaal kan doen, is het een grote teleurstelling.

Tot nu toe hebben Instagram en zijn eigenaar Facebook nog geen Windows Phone-versie (7 of 8) ontwikkeld. Daarom heeft Nokia een campagne gelanceerd... en die boekt een groot succes! De applicatie 2InstaWithLove is gratis beschikbaar in de Windows Phone Store. Je gebruikt de app om foto's met retrofilters te maken, net zoals die op Instagram! Deze foto's worden vervolgens op Twitter gepost met de hashtag #2InstaWithLove. Zo zal Instagram wel snel de omvang van de beweging kunnen zien!

Voor meer informatie en om aan de campagne deel te nemen, moet je hier komen kijken! Je hebt niet eens een Windows Phone nodig om deel te nemen. Je kan ook foto's via de website posten en de Windows Phone-community ondersteunen.

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.