Menu
Blog

Voor diegenen die niet kunnen overgaan op Windows Phone 8

Tech

Om gebruik te kunnen maken van Windows Phone 8 zal je een nieuwe Samsung-, HTC- of Nokia-telefoon moeten kopen. Maar als je tevreden bent met je telefoon is er gelukkig een update van jouw systeem voorzien.

16.11.2012 Simon VAN CAUTEREN
Wat een ontgoocheling! Windows Phone 8 is aangepast voor welbepaalde technische configuraties, waardoor het plots onmogelijk wordt je Lumia 800, je Samsung Omnia 7 of je HTC Titan te updaten naar versie 8. Je zal moeten overschakelen op een nieuw model van smartphone.

Dateert je telefoon uit 2011 of is hij van begin 2012? Welnu, Microsoft lanceert over enkele weken de zogenoemde update 7.8. Die update omvat onder meer nieuwe functies, met een homepage die vrij dicht bij die van versie 8 ligt. Een soort compensatie...
Naast de homepage die zal bestaan uit tegeltjes waarvan je de grootte kunt aanpassen en die nog dynamischer zullen zijn zal het ook makkelijker zijn om informatie te delen: bestanden, content, visitekaartjes, enz. Je zou ook gebruik moeten kunnen maken van XBox Music. Geen NFC daarentegen, geen wallet (elektronische portemonnee) en ook geen updates via de telefoon. Je zal via de Windows- of Mac-toepassing moeten gaan.
Windows Phone 7.8 wordt voor het einde van het jaar verwacht.

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.