‘Voor de leeuwen’: komieken keuren met Bart Peeters

Wie Bart Peeters grappig vindt, zal tijdens Voor de leeuwen al helemaal niet meer bijkomen. Vanaf september wordt deze übersympathieke presentator in zijn gloednieuwe show op één vergezeld door Vlaanderens meest komische podiumbeesten. En dan hebben we het niet alleen over stand-upcomedians. Klaar om te dijenkletsen?

22.09.2017
Door Céline R

Multigetalenteerde moppentappers

We kennen allemaal wel iemand waarvan we denken: “Geef dat mens een podium!” Dankzij Voor de leeuwen krijgen zulke jonge komieken de kans om een honderdkoppig publiek én de rest van Vlaanderen aan het lachen te brengen. Hoewel er niks mis is met een klassieke mop, zijn er nog veel meer manieren om een publiek te entertainen. Bart Peeters is dan ook op zoek naar tientallen multigetalenteerde podiumbeesten die kunnen acteren, zingen én improviseren. Een beetje zoals de presentator himself, dus.

Voor de leeuwen: avondshow met een hoek af

Die bende beloftevolle talenten voert samen een avondvullende show vol sketches, muziek en improvisatie op. Allemaal vlot aan elkaar gepraat door Bart Peeters. Wie verwacht van een tv-programma dat het van begin tot eind entertainend is, komt met Voor de leeuwen ongetwijfeld aan zijn trekken. Kun je niet wachten om Bart Peeters in actie te zien? Warm je lachspieren alvast op met Mag ik u kussen? of word even nostalgisch met afleveringen van Het Peulengaleis. Ideaal voor een druilerige regendag!

Gezocht: aanstekelijk publiek

Sta jij bekend om je excentrieke lach? Of lig je voor het minste in een deuk? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat om in het publiek van Voor de leeuwen te zitten. Geen onbelangrijke rol, want als toeschouwer beslis je mee welke optredens het grappigst zijn. Wie zich geroepen voelt, kan zijn of haar lach in beeld en geluid inzenden naar één.

Ontdek onze Love-aanbod