Menu
Blog

Volg Grumpy Cat en haar vriendjes op Instagram

Fun

Katten, honden, egels, ... allemaal hebben ze iets gemeen. Ze maken ons helemaal tureluurs én ze hebben allemaal een Instagram-account waarop we kunnen zien wat ze zoal uitspoken. Deze dieren zijn echte sterren, met honderdduizenden volgers.

21.04.2017 Céline Roman

Grumpy Cat (2,2 miljoen volgers)
De grootste ster van allemaal is ongetwijfeld Grumpy Cat: de eeuwig mokkende kat heeft zelfs haar eigen wassen beeld in Madame Tussauds in San Francisco. Haar palmares is ronduit indrukwekkend: een eigen meme, een film die in 2014 op LifeTime getoond werd, de voorpagina van de Wall Street Journal in 2013, boeken en een site waar je zelfs een mok, een pull en kousen met haar beeltenis op kan kopen.

Boo (604.000 volgers)
Hij en zijn vriendjes Buddy en Blue zien eruit als kleine troeteldieren. In 2006 creëerde zijn baasje een eigen Facebook-pagina voor Boo en sindsdien zijn veel hondjes in zijn voetsporen getreden. Boo heeft zelfs een eigen stripverhaal waarin hij kousjes of een basketbalshirtje draagt, of vermomd is als superheld.

Oatmeal (83.000 volgers)
Oatmoal is de waardige opvolger van Calico, die in oktober laatstleden overleed aan een longontsteking. Deze account nodigt je uit om de avonturen van deze kleine egel te volgen voor het Witte Huis, vermomd als Kerstman voor de kerstboom of verkleed als ballerina. Oatmeal is amper 10 centimeter groot maar een echte globetrotter.

Pumpkin (1,1 miljoen volgers)
Rosie Kemp vond en verzorgde deze wasbeer nadat ze uit een boom was gevallen. Sindsdien is ze een volwaardig lid van de familie. Pumpkin aan het zwembad, Pumpkin kijkt tv, Pumpkin doet een dutje in de zetel, ... Zó schattig, dat kan je niet onberoerd laten. In 2015 schreef The Independent een artikel over haar en nadien publiceerde haar baasje het boek 'The Raccoon Who Thought She Was A Dog'. Mooi toch!

Juniper (1,3 miljoen volgers)
Droom je er niet stiekem van te weten hoe het leven van een vos eruitziet? Dat kan, dankzij Instagram. Prachtige foto's, verrukkelijke portretten, maar ook tips om vossen beter te leren kennen (zo blijken ze over een slecht ontwikkelde reukzin te beschikken). Niet wachten. Kijken!

Ontdek onze blog

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.