Menu
Blog

The Voice van héél dichtbij volgen, zonder uit je zetel te komen

Fun

25.09.2017 Céline Roman

De competitiviteit van podiumbeesten Alex Callier, Bart Peeters, Koen Wauters en Natalia. De strakgespannen zenuwen van nobele onbekenden die stuk voor stuk hopen door te breken. De onbekende parels die heel Vlaanderen op slechts enkele minuten tijd ontroeren of omverblazen. The Voice is niet voor niets een van dé populairste programma’s van de afgelopen jaren. Ben jij ook een fan van het eerste uur? Dan hoor je vast graag dat de shows nu zelfs via Facebook 360-video’s te bekijken zijn!

Opnieuw winst voor team Koen?

Koen Wauters is een van de sterkhouders van The Voice: hij zit vanaf seizoen 1 in de jurystoel die de kandidaten zoveel stress bezorgt (draait hij of draait hij niet?) en is ook dit jaar uiteraard weer van de partij. Het Clouseau-boegbeeld geeft toe dat hij al voor veel programma’s gevraagd werd, maar de boot telkens afhield. Het feit dat hij bij The Voice kandidaten effectief mag coachen en begeleiden trok hem in 2011 over de streep. En het legde hem geen windeieren: vorig jaar nog haalde team Koen het van de andere teams dankzij het talent van Lola Obasuyi. Of hij die prestatie dit jaar zal kunnen herhalen? “Natalia, Bart en ik weten dat we uit onze pijp zullen moeten komen,” vertelt Koen. “Alex is een freak als het op muziek aankomt. Dat maakt hem dan ook een goeie coach en geduchte concurrent. The game is on!”

Luka gooit hoge ogen

Luka is met haar zestien jaar een van de jongste kandidaten van The Voice. Sinds de overwinning van Paulien Matheus in 2013 – zij was maar twee jaar ouder dan Luka nu is – weten we dat zo’n jeugdig talent zeker kans maakt. Luka bezorgde An Lemmens alvast ‘kippenvel’ en wist alle juryleden na slechts enkele noten te overtuigen. Natalia, Koen en Bart kregen haar echter niet voor zich gewonnen: Alex Callier ging met de zangeres aan de haal. Benieuwd of hij dankzij haar prachtstem binnenkort zijn eerste overwinning als The Voice-coach binnenhaalt …

The Voice volgen vanop de eerste rij?

The Voice live bijwonen zit er niet meer in, maar op de Facebookpagina van Orange vind je wél iets dat dicht in de buurt komt: dankzij onze 360-videos kruip je op de schoot van de juryleden, haal je diep adem met de kandidaten en gluur je over hun schouders wanneer ze voor de leeuwen geworpen worden. Spanning verzekerd!

Ontdek onze Love-aanbod

Bron: vtm.be

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.