Voetbal met Love: op welke zenders kun je welke matchen meepikken?

Fun

Sta jij elke matchday met zenuwen op? Ben je het soort voetbalfanaat die ook over de matchen van minder bekende ploegen in detail wil kunnen meepraten? Dan kom je bij Love ongetwijfeld aan je trekken. Lees hier welke topmatchen er op het menu van de Love-sportzenders staan.

03.12.2018
Door Céline R

Eleven Sports: internationaal voetbal à la carte

In het Love-aanbod vind je maar liefst drie Eleven Sports-kanalen: Eleven Sports 1 (kanaal 32), Eleven Sports 2 (kanaal 33) en Eleven Sports 3 (kanaal 34). Daar bekijk je voortdurend – en dan bedoelen we écht 7 dagen op 7, 24 uur op 24 – de toppers van de internationale voetbalcompetitie. Verlekker je alvast op wedstrijden uit:

 • de Bundesliga
 • La Liga
 • Serie A
 • the Championship (2e klasse) en de FA Cup
 • de UEFA Nations League

Wist je trouwens dat Eleven Sports de exclusieve rechten heeft op de live-uitzendingen van de kwalificatiecampagne voor Euro 2020 en de Nations League? Tussen maart en november 2019 volg je er de EK-kwalificatiewedstrijden; de barragewedstrijden staan in maart 2020 gepland. De groepsfase van de Nations League loopt nu stilaan op zijn laatste benen, maar de eindronde bekijk je in juni 2019.

In het voorjaar naderen de meeste competities op Eleven Sports hun ontknoping, waardoor je niet anders kunt dan voor je tv bivakkeren. Plan dus zeker geen familieweekendjes, romantische uitjes of andere ondergeschikte activiteiten op volgende data:

 • 9 februari 2019 : Bayern Munich vs FC Schalke 04
 • 10 februari 2019 : Atletico Madrid vs Real Madrid
 • 24 februari 2019 : finale van de EFL
 • 18 mei 2019: finale van de FA Cup
 • 26 mei 2019: finale van La Liga
 • 9 juni 2019: finale van de UEFA Nations League

Supporteren op niveau met Eurosport

Wie op Eleven Sports even zijn gading niet vindt, kan altijd terecht bij de twee Eurosport-kanalen op Love. Daar ben je aan het juiste adres voor de grote Europese competities, zoals de Champions League en de Premier League, maar ook voor bijvoorbeeld de Canadees-Amerikaanse Major League Soccer.

Noodzakelijke info voor een geslaagde voetbalnamiddag

Enkele tips om echt álles uit je Love-abonnement te halen … Met de Orange-decoder kun je twee programma's tegelijkertijd opnemen. En hou je vooral niet in, want je kunt tot 200 uur aan opnames (dat zijn meer dan 130 voetbalmatchen) opslaan op de vaste schijf. Een geniale assist of een hopeloze reactie van de coach in detail bekijken? Pauzeer de match of spoel even terug. Wie niet thuis is tijdens een spannende match hoeft trouwens niet te wanhopen, want dankzij de Orange TV-app kijk je gewoon verder via je smartphone. Ook niet onbelangrijk: dankzij de kabeltechnologie geniet je van een sublieme beeldkwaliteit zonder onderbrekingen. Oef!

Ontdek Love