Menu

Vlaamse Instagrammers die het volgen waard zijn!

Instagram is nu toch al enige tijd een expressiekanaal dat gebruikt wordt door vele beeldminnende personen. Soms zegt een beeld meer dan woorden of soms zet een beeld woorden kracht bij, daar waar ze tekortschieten.
Op Instagram vind je werkelijk alle nationaliteiten die erin slagen een groot aantal volgers achter hen te scharen.
Maar ook op Vlaamse bodem hebben we enkele parels onder de Instagrammers.
Wij zetten enkele Instagramaccounts op een rijtje voor jou!

11.04.2017
Door Wendy T

Interieur
@sarah_cocolapine
Na de lenteschoonmaak is het misschien tijd om je interieur op te frissen. Sarah Van Peteghem is interieurdesigner en blogt via www.cocolapinedesign.com. Deze Antwerpse woont nu in Berlijn en deelt op haar Instagramaccount de mooiste plaatjes van interieur om U tegen te zeggen. Inspiratie voor een Pinterest perfect interieur: check! 

Mommy life
@ellemilla
Ook mama’s lieveling krijgt een plaatsje op Instagram. Naast bloggen op haar website ellemilla.be deelt Sarah haar liefde voor haar bengels, Cis en Vin, ook op Instagram. De meningen zijn verdeeld over het feit of je al dan niet je kinderen publiekelijk mag tonen nog voor ze daar zelfs iets over te zeggen hebben. Maar geef nu toe, als je zulke schattige koters hebt wil je toch niet anders dan ze te delen met de wereld?!

Food
@everyday_marta
We krijgen spontaan honger bij het zien van al het lekkers dat Marta post, over #foodporn gesproken. Ze noemt haarzelf een ‘pathological hummus eater’, maar je vindt er ook taart met citroen en tijm, zoete aardappel met avocado, bosbessenmuffins en nog veel meer om van te kwijlen!

Sport
@celineschh & @talisalo
Deze twee sporty girls bloggen allebei via hun website totallytwo.com. Daar delen ze allerlei inhoud, maar ze zijn vooral gekend door hun killer body. Je vindt er dus ook veel tips om te sporten en over gezond leven. Op hun Instagramaccounts tonen ze vooral met veel trots hun afgetrainde lichamen, en terecht!

Muziek
@amelie_lens
Deze duizendpoot is bezig met van alles, maar je vindt haar vooral achter haar draaitafel. Op Amelie Lens haar Instagramaccount vind je volgens haar: techno, food and cats. Deze Antwerpse schone vind je dit jaar op bijna elk hip festival! Denk aan: Dour, Awakening festival en zelfs Pukkelpop.

Beauty
@glam_elfi
Dit account staat onder naam van magic maker Elfi De Bruyn. Haar Instagramaccount barst van de vrolijkheid! Als je in haar feed scrolt vind je vooral happy quotes en happy nails. Elfi staat dan ook vooral bekend om de prachtige creaties die ze op je nagels tovert.

Fashion
@Belmodotiany
Het moet niet gezegd dat er op Instagram vooral outfitfoto’s worden gepost. Een daarvan is fashion queen Tiany Kiriloff die je met haar account instant jaloers maakt met haar gevoel voor mode. Daarnaast vind je tussen haar kleren ook enkele foto’s van haar schattige kroost en haar hubby. Onlangs werd haar Instagramaccount gehackt, dus opletten geblazen!

Volg je ons ook al op Instagram?